Tijekom ljetne sezone Vinske večeri u Hotelu Parentium Plava Laguna

vinske veceri 1
13.07.2018. 09:10; Učitavanja: 265; Početna / Lifestyle / Zabava / Tijekom ljetne sezone Vinske večeri u Hotelu Parentium Plava Laguna

U Hotelu Parentium Plava Laguna započele su vinske večeri koji će se tijekom srpnja,  kolovoza i rujna održavati na teresi a la carte restorana Bacchus. Ova lijepa gourmet priča u Plavoj Laguni živi već  petu godinu i predstavlja dodatnu ponudu za porečke goste. Za gourmet priču u zadužen je chef Ivan Martić, a publici će se predstaviti vina Damjanić, Franc Arman, Matošević, pjenušci Peršurić, Benvenuti, te Vina Laguna.  Za najslađi slijed vinskih večeri brine se vrhunska slastičarka Dragica Rimac, a vina odabire i predstavlja sommelijer Dragan Ružić.

Vinske večeri održavat će se tijekom srpnja, kolovoza  i rujna utorkom, a cijena je 220 kuna.  Svi zainteresirani, mogu rezervirati svoja mjesta osobno na recepciji svog hotela ili na telefon hotela Parentium 052-411-500.

„Ne propustite priliku isprobati delicije koje smo za vas pripremili u posebnom ozračju à la carte restorana Bacchus! Po atraktivnoj cijeni od 220 kn isprobajte četiri jela po izboru našeg šefa kuhinje sljubljenih sa četiri vina koja je za vas odabrao čuveni istarski vinar. On će vas osobno upoznati sa značajkama svakog vina koje ćete imati priliku kušati“, poručuju iz Plave Lagune.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
max 2