NEWS

Sentimentalno putovanje s Katarinom Voštić u Domu za starije i nemoćne osobe Poreč

DSCN8059
07.08.2017. 11:54; Učitavanja: 339; Početna / Novosti / Sentimentalno putovanje s Katarinom Voštić u Domu za starije i nemoćne osobe Poreč

Korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Poreč imali su priliku provesti dio prijepodneva uživajući u glazbi koju je izvodila profesionalna jazz pjevačica gospođica Katarina Voštić. Svojim ih je glasom nastojala prisjetiti njihove mladosti kada su te pjesme bile popularne i barem ih sjećanjima vratiti u dane kada su plesali, zaljubljivali se, izlazili sa supružnicima … Sentimentalno putovanje je Katarina nazvala svoju izvedbu i željela je da se naši stariji stanovnici Poreča uz pjesme Doris Day : Sentimental journey, Que sara, sara, Andya Williamsa:  Only you, Franka Sinatre:  Moon river, Fly me to the moon, Eve Cassidy:  Autumn leaves i mnoge druge, prisjete osjećaja koje vežu uz te poznate svjetske hitove.

Promatrajući lica u publici, korisnike koji su se njihali u ritmu pjesama, ugodnoj atmosferi koja je bila prisutna među velikim brojem korisnika koji su došli slušati, bilo je vidljivo da je Katarina je uspjela u svojemu naumu.

Svi su bili raznježeni i poručili su Katarini da ju očekujemo ponovno kada ju put dovede u Poreč, a ona im se zahvalila na pažljivom slušanju i pozitivnim reakcijama te napomenula da se veseli novoj prilici koja će ju dovesti u Dom.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
ATP – S