NEWS

Čak 17 nagrada za Plesni studio Unique na Dalmatian cup-u u Splitu

P4283105_resized
03.05.2024. 09:52; ; Početna / Sport i rekreacija / Čak 17 nagrada za Plesni studio Unique na Dalmatian cup-u u Splitu

Proteklog vikenda plesačice Plesnog studija Unique sudjelovale su na Dalmatian dance cup-u u Splitu te ponovno ostvarile zapažene rezultate.

Kao i uvijek, prvo ćemo istaknuti rezultate naših mlađih djevojčica gdje je Lena Pršeš osvojila 1. mjesto u disciplini open djeca 2 sa koreografijom Powerline , 1. mjesto u disciplini lyrical sa koreografijom Never Enough kojom se ujedno i kvalificirala na Gala nastup te je osvojila 2. mjesto sa kolegicom Stefani Fariš u disciplini acro dance sa koreografijom Run boy run. Naša Stefani također se natjecala kao solistica te u kategoriji acro dance sa koreografijom Bird box zauzima 1. mjesto.

U disciplini lyrical duo predstavile su nam se i naše, na ovom putovanju najmlađe djevojčice Monika Majkić i Ena Kalac te osvojile visoko 2. mjesto sa koreografijom Somewhere only we know, dok je također u disciplini lyrical Leona Koraca osvojila 3. mjesto.

Juniori i seniori također su bili veoma uspješni u solističkim nastupima te je naša najstarija plesačica, koja je ujedno i pomoćni trener zauzela 1. mjesto u disciplini lyrical koreografijom Where is my love, te 3. mjesto u disciplini open sa koreografijom Feel.

Luana Ramaja osvojila je 3. mjesto koreografijom La Estrella kao i Rea Biogradlija koja je također 3. sa koreografijom Smooth criminal, dok je sa koreografijom Let’s get loud zauzela peto mjesto.

Naša Sara Kocijančić zauzela je 2. mjesto u disciplini acro dance sa koreografijom Sand, a naš jedini muški predstavnik Ivan Bošnjak i njegova partnerica Sara Žufić zasjali su na 1. mjestu u disciplini duo lyrical sa koreografijom Take me to church.

Plesači su izveli četiri grupne koreografije od kojih je koreografija naših mlađih djevojčica What about us osvojila 1. mjesto i ušla u gala nastup, a koreografija iste grupe Don’t you worry child također je osvojila 1. mjesto. Grupa juniora predstavila se sa dvije koreografije i bila izuzetno uspješna te su osvojili 1. mjesto koreografijom Dawn of Ma i 2. mjesto koreografijom Kao u snu.

Bitno je istaknuti kako smo izrazito ponosni na nastup Lene Pršeš na Gala večeri koja je osvojila 2. mjesto među 30 najboljih koreografija natjecanja u disciplini djeca te time dokazala da kontinuirani rad i trud na kraju budu nagrađeni. Još jedanput čestitke Leni i njezinim voditeljicama.

Završilo je još jedno natjecanje prepuno novih iskustava a plesačice vrijedno nastavljaju sa svojim radom jer sezona natjecanja se nastavlja te im ovim putem želimo puno uspjeha u daljnjem radu.

napisala: Josipa Kalac, plesni studio Unique

 

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email