NEWS

Agrolaguna s četiri zlatne medalje na Vinistri potvrdila svoj prestiž u vinskoj industriji

VINISTRA V4
02.05.2024. 08:36; ; Početna / Gospodarstvo / Agrolaguna s četiri zlatne medalje na Vinistri potvrdila svoj prestiž u vinskoj industriji

S osvojene četiri zlatne medalje na Vinistri, Agrolaguna je ponovno dokazala svoju vodeću poziciju u vinskoj industriji u Hrvatskoj.

Zlatne medalje su osvojili Blanc de Moi 2017 –  u kategoriji pjenušavih vina, Festigia Malvazija Istarska 2023 – u kategoriji svježih bijelih Malvazija, drugu godinu zaredom, Festigia Rose 2023 –  novi proizvod koji je nedavno lansiran na tržište, a već je osvojio zlato na Concours Mondial de Bruxelles (CMB) i Festigia Castello 2021 – u kategoriji crnih vina.

“Ovi su rezultati plod stalnog rada i posvećenosti našeg cijelog tima. Posebno nam je drago što je Festigia Malvazija Istarska i ove godine osvojila zlatnu medalju na Vinistri. To potvrđuje da se naš napor isplati i da uspješno održavamo visoke standarde koje smo zacrtali“ – istakao je Josip Barišić, direktor vinarstva i proizvodnje u Agrolaguni.

 Izvanredni rezultati koje Agrolagunina vina postižu na međunarodnim i domaćim ocjenjivanjima rezultat su  sinergije u cijelom proizvodnom lancu – od vinograda do podruma.. Stoga je svaka boca vina koja izlazi iz njezine vinarije odraz  visoke kvalitete kojoj Agrolaguna neumorno teži, čime ne samo da prati svjetske trendove u vinarstvu, već ih i aktivno oblikuju.

 

Print Friendly, PDF & Email