NEWS

Rise Up otvoren nastupima Mije Dimšić i Severine, večeras premijerno Rita Ora

RiseUp-Day1-16
foto: Robert Marić
07.07.2018. 10:06; Učitavanja: 802; Početna / Slider / Rise Up otvoren nastupima Mije Dimšić i Severine, večeras premijerno Rita Ora

Jučerašnjim nastupom sjajne mlade Mije Dimšić i neponovljive Severine otvoren je ovogodišnji Rise Up Poreč Music Festival. Severina je zapalila publiku svojim vatrenim nastupom i izvedbom provjerenih hitova kao što su Djevojka sa sela, Moja štikla, Dalmatinka, Brad Pitt, Uno Momento,  ali i nekih novih kao što je Unaprijed gotovo, kojeg u originalu pjeva s Petrom Grašom, a sinoć je publika bila njen „duet“.

Otpjevala je Severina i veliki istarski hit Ja ne moren bez nje, kojeg u originalu izvodi Alen Vitasović, pri čemu je dala koncertu istarski štih.

Večeras Rise Up premijerno pred hrvatsku publiku dovodi Ritu Oru, veliku britansku zvijezdu podrijetlom s Kosova.

Njezin nastup očekuje se oko ponoći, do kada će publiku zagrijavati Franka Batelić. Utakmica Hrvatska – Rusija moći će se pratiti na Peškeri na najvećem  ekranu u Istri, a vrata Peškere otvaraju se već od 19 sati.  

Nakon Rite Ore nastupit će DJ duo Vanillaz, hrvatski DJ, Marko Bucić i slovenski producent Miha Pajk koji zadnjih nekoliko godina nižu uspjeh za uspjehom na svjetskoj glazbenoj sceni.

U nedjelju 8.7. nastupaju Dubioza kolektiv, Edo Maajka, Damir Urban i Filip Motovunski. Glazbeni program nadopunit će i resident DJ-jevi.

Plava Laguna je generalni pokrovitelj festivala, a festival podržavaju Hrvatska turistička zajednica, TZ Istarske županije, TZ Grad Poreč, TZ Funtana, Badel, Zagrebačka pivovara.

Publiée par Radio Centar-Poreč sur Vendredi 6 juillet 2018

 

Fotografije:  Robert Marić.

E.V.D.P.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S