NEWS

Porečki volonteri i Udruga Happy End za napuštene pse i mačke na porečkom Trgu Slobode

19.12.2017. 09:55; Učitavanja: 285; Početna / Obavijesti / Porečki volonteri i Udruga Happy End za napuštene pse i mačke na porečkom Trgu Slobode
IMG_3984

U subotu 23. prosinca na porečkom Trgu Slobode održat će se akcija za napuštene pse i mace. S početkom u 10,00 sati porečki volonteri te volonteri Udruge Happy End prodavat će kolače kako bi se prikupile donacije za hranu, veterinarske troškove te ostale potrepštine u ove hladne dane. Dođite na porečki Trg Slobode, opskrbite se kolačima za nadolazeće blagdane i učinite dobro djelo!
Svi koji žele tijekom subote mogu proći do štanda, upoznati volontere i dobiti više informacija o tome kako mogu pomoći. U pazinskom skloništu Happy End Animal Rescue nalazi se 50 odraslih pasa te čak 20-tak štenaca , te isto toliko maca. Također, u porečkoj Veterinarskoj bolnici nalazi se dvadesetak pasa i maca kojima je potrebno što prije pronaći topli dom.
Za sve koji imaju želju i mogućnosti da udome, pozivamo da dođu na Trg Slobode u subotu od 10 sati i potraže sve potrebne informacije.
Svi koji žele doprinijeti radu skloništa mogu uplatiti donacije na račun Udruge Happy End Animal Rescue, Pazin- IBAN HR7724070001100353863 OTP banka ili sudjelovati u volontiranju na licu mjesta.

Print Friendly, PDF & Email
Max City Advent S