NEWS

Porečani osumnjičeni za pokušaj ubojstva i sprječavanje dokazivanja

a16e6df5d345a6dfdf4367e5cd053cad
03.08.2018. 13:00; Učitavanja: 1.114; Početna / Crna kronika / Porečani osumnjičeni za pokušaj ubojstva i sprječavanje dokazivanja

Porečka je policija kriminalističkim istraživanjem utvrdila sumnju da je 22-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju, a 33-godišnji hrvatski državljanin kazneno djelo sprječavanje dokazivanja.

Mlađeg muškarca sumnjiči se da je 1. kolovoza oko 00,15 sati u ugostiteljskom objektu u ul. Šetalište Antona Restovića u Poreču oštrim predmetom teško ozlijedio 27-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u Opću bolnicu Pula.

U događaju je lakše ozlijeđen i osumnjičeni kojemu je liječnička pomoć također pružena u OB Pula, odakle je otpušten a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 2.kolovoza u popodnevnim satima predan je u pritvorsku jedinicu PU istarske.

U nastavku kriminalističkog istraživanja porečka je policija utvrdila sumnju da je 33-godišnji hrvatski državljanin, kako bi otežao razrješavanje i dokazivanje počinjenog kaznenog djela ubojstva u pokušaju, poduzeo mjere da se izbriše snimka video nadzora. Protiv 33-godišnjaka podnosi se kaznena prijava za kazneno djelo sprječavanje dokazivanja u redovnom postupku.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

(iPress)

Print Friendly, PDF & Email
MAX GAMING S