NEWS

Pivo, burgeri i izvrsni bendovi na Beer Festu u sklopu festivala Lanterna Summer Nights

BeerFest
02.07.2018. 13:20; Učitavanja: 240; Početna / Lifestyle / Zabava / Pivo, burgeri i izvrsni bendovi na Beer Festu u sklopu festivala Lanterna Summer Nights

Prvi u nizu pivskih događaja održat će se 4. i 5. srpnja na Piazzi u Lanterna Premium  Camping Resortu, a sljedeća dva su u planu za 17. i 18. srpnja, te 7. i 8. kolovoza

 U srijedu i četvrtak, 4. i 5. srpnja, Lanterna Premium Camping Resort postaje nezaobilazna lokacija za sve ljubitelje piva. Počinje prvi od tri Beer Festa koji će se u sklopu ljetnog festivala Lanterna Summer Nights ovog ljeta održati u luksuznom istarskom kampu. Uz dobro pivo za ugodnu atmosferu na Piazzi Lanterna Premium Camping Resorta osigurana je i dobra glazba. Tako 4. srpnja nastupa domaći bend Mauro Staraj i La Banda, a dan kasnije austrijska Mölltallica. Za sve goste kampa, ali i druge pivoljupce, u ponudi će biti i najukusniji burgeri i ćevapčići uz koje najbolje paše kvalitetno pivo. Program počinje u 18 sati, a ulaz je sasvim besplatan za sve. Sljedeći Beer Fest održat će se već 17. i 18. srpnja, a posljednji u nizu 7. i 8. kolovoza.

Inače, Lanterna Summer Nights nudi gotovo tri mjeseca zabave za sve generacije, jer sve do 30. kolovoza gosti i posjetitelji mogu uživati u zabavnim programima koji se odvijaju na centralnom trgu Piazza i plaži Adria u Lanterna Premium Camping Resortu, u ulici Borgo u Taru ili u Solaris Camping Resortu. Uz šum mora i dobar film gosti mogu uživati u kinu na otvorenom ili ponedjeljkom pak naučiti nešto o vinu, craft pivu i koktelima, a ljubiteljima dobrog zvuka zasigurno će najatraktivniji biti program Special Events koji uključuje nastupe The Beatles, Red Hot Chili Peppers, James Brown i Queen Real Tribute bendova na ljetnoj pozornici Piazze.

Tijekom programa Lanterna Summer Nightsa ulaz u Lanterna Premium Camping Resort otvoren je za sve zainteresirane posjetitelje i ne naplaćuje se. Više informacija o programu, lokacijama i satnicama dostupno je na  www.lanternasummernights.com i na Facebook stranici Lanterna Premium Camping Resorta.

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S