NEWS

Mjesec poduzetništva u Poreču: edukacija Motivacija u službi timske učinkovitosti

Sandra Deković
24.10.2018. 08:00; Učitavanja: 227; Početna / Gospodarstvo / Mjesec poduzetništva u Poreču: edukacija Motivacija u službi timske učinkovitosti

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču će se u petak, 26. listopada 2018. u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju s početkom u 11,00 sati održati besplatna edukacija na temu „Motivacija u službi timske učinkovitosti“. Poduzetnici će kroz navedenu radionicu naučiti kako motivirati djelatnike sa svrhom ukupnog povećanja zadovoljstva i učinkovitosti na razini cijele organizacije. Radionicu će voditi Sandra Mraović Deković iz Lift Up edukacijskog centra.

–  Koliko je motivacija važna za timsku učinkovitost i koje su posljedice neprepoznavanja motivacijskih faktora vaših djelatnika, kao i vas samih, otkrijte na interaktivan, kreativan i strukturirano precizan način. Radionica u trajanju od tri sata upoznat će vas s mogućnostima koje ovaj alat učinkovitog vodstva nudi u cjelokupnom poslovnom okruženju, odnosno, koji je učinak njegove primjene u svakodnevnom radu ali i u strateškom promišljanju, najavljuje voditeljica radionice Mraović Deković, specijalist za ljudske potencijale.

Najveću vrijednost sedamnaestogodišnjeg iskustva u poduzetništvu Mraović Deković pronalazi u implementaciji svih znanja i vještina o upravljanju ljudskim potencijalima stečenih različitim oblicima edukacija. Uvjerenja je kako danas najveći izazov učinkovitog poslovanja leži u spajanju vrijednosnog sustava i ciljeva organizacije, leadera i njegova tima te je upravo taj spoj fokus njenoga rada i angažmana u području edukacija i razvoja. Najveći doprinos ogleda se u individualnim rješenjima organizacija po pitanju osiguravanja učinkovitog i motiviranog tima kojim će se ostvarivati održivo izvrsni rezultati. Certificirani je Executive Coach te Hogan ® interpretator.

Ova edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2018. koju ove godine po prvi puta organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu na e-mail adresu: [email protected] s naznakom „Edukacija-Motivacija u službi timske učinkovitosti“ najkasnije do petka, 26. listopada do 10,00 sati.

Print Friendly, PDF & Email
max 2