Limitirana kolekcija čarapica “B*tchwitze” modne dizajnerice Martine Herak

a
28.03.2018. 13:14; Učitavanja: 503; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Limitirana kolekcija čarapica “B*tchwitze” modne dizajnerice Martine Herak

Nakon što je nedavno objavila lookbook kolekcije za proljeće i ljeto, modna dizajnerica Martina Herak predstavlja limitiranu kolekciju čarapica pod nazivom “B*tchwitze”.  Kolekcija čarapica nastavak je na spomenutu kolekciju, jer je naime, kolekciju odjeće inspiriranu Istrom i nazvanu “MARia”, upotpunila bičvicama – istarskom riječju za čarapice.

“B*tchwitze” su izrađene od rastezljivog tila, no neki su modeli obogaćeni muslinom kojeg je dizajnerica koristila u izradi kolekcije “MARia”.

“Kao i svaka ideja, i ova je nastala spontano. Kada nešto ne mogu naći u buticima, pokušam to sama izraditi. Tako sam za reviju na kojoj sam predstavila kolekciju za proljeće i ljeto, sama izrađivala čarapice jer sam htjela da se uklope i da budu posebne. Prijateljica Martina odmah mi je rekla kako bi zapravo bilo interesantno da nastavim izrađivati čarapice jer bi ih i ona htjela nositi. I tako su nastale “B*tchwitze”…”

 

Fotografije: Martina Bošković

Cipele: Hogl

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
MAX 14-23-6-S
Galerija S