NEWS

Glazbeni prvijenac ” Više nema nas ” labinjanke Bojane Žamarija

IMG-b2ff886d1370f4ca32ec250cb4bfcbf2-V
06.12.2018. 13:19; Učitavanja: 92; Početna / Lifestyle / Zabava / Glazbeni prvijenac ” Više nema nas ” labinjanke Bojane Žamarija

30 – godišnja labinjanka Bojana Žamarija snimila je svoj glazbeni prvijenac ” Više nema nas “.
Riječ je o baladi talijanskog stila za koju kantautorica potpisuje tekst i glazbu, a aranžman Aleksandar Valenčić iz Rijeke.
Nakon 12 godina profesionalnog bavljenja glazbom, odlučila je napraviti svoju autorsku pjesmu u kojoj je pokušala dati najbolje od sebe i pronaći put do srca slušatelja. 

” Jako sam ponosna i sretna zbog svoje prve pjesme, i nadam se da će emocija koju sam dala u glazbi i pjevanju, doprijeti do publike i mislim da se mnogo ljudi može pronaći u tekstu. Zaista sam dala sve od sebe da u pjesmi dobijem ono što želim, svoju autentičnost i ekspresiju u izričaju. Raduju me dojmovi, a u pripremi je i druga pjesma koja će biti malo brža i ritmičnija. Spot za pjesmu je snimljen u kreacijama dizajnerice Ingrid Rojc, u Rapcu na Girandelli pod palicom Erica Vojaka iz Pule. ‘ 

Promocija pjesme i spota će se održati sutra, u petak 7.prosinca u večernjim satima u Umagu u taverni Mediteran hotela Melia Coral for Plava Laguna.

PR

Print Friendly, PDF & Email
MAX GAMING S