NEWS

Čista 10-ka za nastupe plesnih skupina MOT 08, Studija za izvedbene umjetnosti na Dance Star-u

IMG-70c2436308c5aa8e084f5812486ccb05-V
13.03.2018. 18:24; Učitavanja: 523; Početna / Sport / Čista 10-ka za nastupe plesnih skupina MOT 08, Studija za izvedbene umjetnosti na Dance Star-u

Od 09.-11.03.2018  u opatijskom centru Gervais održane su kvalifikacije Dance Star-a, čije će se veliko finale ubrzo održati u Poreču. Tri dana uzastopnog putovanja bili su isplativi jer su donijeli čistu desetku za nastupe plesnih skupina Studija za izvedbene umjetnosti ‘’MOT 08’’. Zadovoljne plesačice donijele su natrag u Poreč čak deset medalja.

Mot 08 predstavljalo je sedam plesnih skupina Simple, Twinkle, Angels, Kids, Fame, Feniks i Magic, dva sola, tri dua i jedan trio. Izuzetno težak zadatak imala je pred sobom Josipa Tadijanović Kalac, koja je osmislila sve koreografije i koja je ujedno voditeljica svim skupinama.

U kategoriji solo-seniori u svojem prvom solo nastupu Ema Sedmak osvojila je treće mjesto, a također prvi solo nastup upisala je Judita Tripar u kategoriji solo-juniori.

Dua su ove godine po prvi puta plesale Nina Gmitrović i Lana Vuković, Sara Gašparini i Sara Brajković, te Sara Antolović i Vita Prpić, dok su kvartet otplesale Elena Gluhak, Maja Dal Din i Lorena Kerin  i  Magdalena Ćosić.

Treba pohvaliti plesnu skupinu  Simple koja je u kategoriji lyrical (djeca) s koreografijom Snaga u meni osvojila prvo mjesto, dok je skupina Magic za seniorski uzrast koreografijom Missing pieces osvojila treće mjesto.

U kategoriji formacija-djeca, plesačice Mot-a su zabljesnule I pokazale dominaciju osvojivši prva dva mjesta. Prvo mjesto skupina Kids s koreografijom Coming home, a koreografijom True colors drugo mjesto osvojile su Twinkle. Osim toga, u otvorenoj kategoriji naši minići  skupina  “Angels” kojima je ovo prvo veliko natjecanje osvajaju treće mjesto za koreografiju Little cats.

U kategoriji contemporary-seniori skupina Magic osvojila je još jedno treće mjesto izvedbom Lost in our rainbow.

Dva druga mjesta Studio osvaja u jazz kategorijama: skupina Simple (djeca) za izvedbu Wake me up, te Fame (juniorke) za izvedbu Cleaners on Broadway.

Sve koreografije su se kvalificirale za veliko finale  ESDU World Finals   koje se održava u Poreču krajem svibnja.

Izrazito smo ponosni na sve naše plesačice, na roditelje i voditeljicu koji su još jednom svojim odricanjem pridonijeli nastupima i medaljama.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
max 2