NEWS

Čak šest medalja za porečke ritmičke gimnastičarke na Županijskom natjecanju u Puli

IMG_6126
14.05.2018. 08:28; Učitavanja: 286; Početna / Sport / Čak šest medalja za porečke ritmičke gimnastičarke na Županijskom natjecanju u Puli

Jučer je u Puli održano Županijsko natjecanje u ritmičkoj gimnastici koje je ujedno bilo i kvalifikacijsko natjecanje regije zapad za Završnicu kupa Hrvatske.

Natjecalo se 46 gimnastičarki u 5 kategorija iz 3 istarska kluba: KREG Galatea iz Funtane, KSRG Gazela iz Pule te KRSG Poreč iz Poreča.

Porečanke su osvojile 6 medalja u četiri kategorije, a devet ritmičarki je osiguralo plasman na Završnicu kupa Hrvatske.

U kategoriji “mini” Mia Tubaković je osvojila 1. mjesto, dok je Marie Lou Čugalj osvojila 4. mjesto, a Chiara Petreti 14. mjesto. 
U kategoriji mlađih kadetkinja Nina Sladonja osvojila je 4. mjesto, dok su van konkurencije nastupile Ava Asia Kanceljak i Lea Jugovac.
U kategoriji kadetkinja Ana Cvitković osvojila je 1. mjesto, Jelena Kraljević 2.mjesto, Pia Kovačić 3. mjesto, te Lana Bažon 5. mjesto.
U kategoriji juniorki Ivana Kraljević osvojila je 3. mjesto, dok je Lara Knapić u kategoriji seniorki osvojila 1. mjesto.

Već za dva tjedna porečke gimnastičarke idu u Zagreb na Svibanjski turnir, a 09.06.2018. ih očekuje Završnica kupa Hrvatske u Poreču.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S