NEWS
valfresco

Udruga SOS Šape Poreč prikupila pet tisuća kuna na Šarenom štandu

IMG_7958
10.09.2018. 12:15; Učitavanja: 129; Početna / Novosti / Udruga SOS Šape Poreč prikupila pet tisuća kuna na Šarenom štandu

Udruga SOS Šape Poreč prikupila je 5.150 kn na Šarenom štandu za naše šapice koji se održao u subotu 8.rujna 2018! Hvala na povjerenju svima koji su donirali sredstva, a sav iznos ide za troškove zbrinjavanja i liječenja maca i pasa pod skrbi Udruga HAPPYEND PAZIN i SOS ŠAPE POREČ. Hvala svima koji su pekli kolače, radili nakit, privjeske za ključeve, donirali knjige i ostale donacije, kao i svima onima koji su podržali rad naše Udruge.

„Zahvaljujemo svim volonterima, onima koji će to tek postati, kao i gradonačelniku Lorisu Peršuriću i njegovom timu iz Grada Poreča, što su uvijek uz nas kada nam je to najpotrebnije“, poručuju iz Udruge.

Udruga SOS Šape trenutno traži dom za 25 pasa i 40 tak maca,  a želi pomoći i ostalim udrugama, ne samo u Istri, nego u cijeloj Hrvatskoj kako bi naša zemlja bila ljepši dom ne samo za naše sugrađane, nego i za četveronošce.

Pozivamo sve koji žele i mogu volontirati i postati aktivni članovi Udruge da se jave na Facebook stranicu: https://www.facebook.com/sossape/, jer od jeseni postajemo još aktivniji i jači.

Donacije se primaju na IBAN broj HR79 2340 0091 1109 1187 1. „Javiti se možete i kako bi volontirali, na bilo koji način koji vama odgovara. Šapice će vam biti zahvalne“, poručuju iz Udruge SOS Šape.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S