NEWS

Učenici 4b razreda osnovne škole Poreč posjetili Dom za starije i nemoćne

lanac5
07.12.2022. 19:19; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Učenici 4b razreda osnovne škole Poreč posjetili Dom za starije i nemoćne

Učenici 4. b razreda OŠ Poreč zajedno sa svojom učiteljicom Marijom Matasović posjetili su ovih dana Dom za starije i nemoćne osobe Poreč u sklopu razrednog projekta Dani dobrote.                  
Učenici su izradili 30-ak metara dug lanac dobrote i ljubavi od raznobojnog kolaž papira te kuglice dobrih želja koje su zajedno sa slatkim i zdravim iznenađenjem obradovali štićenike Doma.                                                                                                                                                                        

Iako se učenici uvijek odnose s empatijom za starije i nemoćne osobe, posebno su iskazali ljubav i pažnju svojim posjetom. Na licima nona i nonića blistao je osmijeh, a bilo je i suza radosnica. Svi su pjevali pjesmu Zvončići koja se orila dnevnim boravkom, a zatim su jedni drugima izrazili najljepše želje za nastupajuće blagdane.                                                                          

Učenici su se vratili u svoju učionicu puni dojmova i s poklonom koji im je uručila gospođa Sandra Ćakić Kuhar, ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Poreč. Bio je to dan za pamćenje.

M.M.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email