NEWS
HALF MARATON S

U Poreču održana redovna skupština Područne vatrogasne zajednice

Skupština PVZ Poreč2
16.12.2022. 19:17; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / U Poreču održana redovna skupština Područne vatrogasne zajednice

Izvješće o radu i financijsko izvješće za prošlu godinu, te plan rada i financijski plan za 2023. godinu, bile su teme na redovnoj skupštini Područne vatrogasne zajednice Poreč održane danas u prostorima Crvenog križa u Poreču.

Predsjednik Đulijano Petrović podnio je izvješća, a na skupštini se između ostalog, razgovaralo i o planovima i nastavku aktivnosti PVZ–a,  u promicanju djelatnosti zaštite od požara i inih nesreća u javnosti, organizacije ophodnje u suradnji s ostalim sudionicima protupožarne zaštite, nabave novih vozila i opreme prema mogućnostima, te podjele prema prioritetu, te poticanju i učlanjivanju novih mlađih članova u DVD-e.

U PVZ Poreč udružena su Javna vatrogasna postrojba – Centar za zaštitu od požara Poreč Poreč i šest DVD s općina Poreštine.

Skupštini je prisustvovao i porečki gradonačelnik Loris Prešurić koji je istaknuo dobru suradnju i zahvalio vatrogascima na intervencijama gašenja požara i ostalim intervencijama, a istu će nastaviti i u budućnosti, uz želju da intervencija imaju što manje.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email