U ponedjeljak, 1. travnja MTB proljetna biciklijada PARENZANA

naslovnica-5-parenzana-1-1024x419
21.03.2024. 19:10; ; Početna / Obavijesti / U ponedjeljak, 1. travnja MTB proljetna biciklijada PARENZANA

Uskrsni ponedjeljak već tradicionalno postaje dan za MTB proljetnu biciklijadu Parenzana. Ove godine povodom obilježavanja dana kada je u promet puštena Parenzana, 01.04.1902., Biciklistički klub Parenzana i TZ Vižinada u ponedjeljak 01. travnja 2024. godine organiziraju MTB rekreativnu biciklijadu. Biciklijada je duga 20ak km, vozit će se poljskim i šumskim putevima okolicom Vižinade, uz naravno neizostavnu Parenzanu.

Prijave započinju u 09:00 sati u Vižinadi ispred zgrade Općine Vižinada/Visinada, a start je predviđen u 10:00 sati. Predviđeno trajanje ture je oko 2 sata.

Svi sudionici plaćaju kotizaciju u visini od 10 eura koja uključuje vođenje ture i ručak nakon ture. Djeca do 15 godina moraju biti u pratnji roditelja ili staratelja i oslobođeni su plaćanja kotizacije. Zbog konfiguracije terena ne preporučuje se djeci mlađoj od 10 godina.

Svaki je sudionik obavezan nositi kacigu te poštivati prometne propise sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama. Prilikom prijave sudionik je suglasan da sudjeluje na vlastitu odgovornost, da je upoznat sa svim rizicima i mogućim fizičkim ozljedama te da se odriče svakog prenošenja odgovornosti na organizatora ili treće osobe. Prijavom sudionik daje privolu na obradu osobnih podataka isključivo za potrebe prijave sudjelovanja na događaju. Prijavom sudionik daje privolu da bude fotografiran i/ili sniman u svrhu promocije događaja i destinacije.

 Organizator zadržava pravo promjene programa

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email