U Cancinima i Kukcima te Červar Portu nastavlja se izgradnja sustava javne rasvjete

1 (158)
18.10.2021. 13:15; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / U Cancinima i Kukcima te Červar Portu nastavlja se izgradnja sustava javne rasvjete

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo nastavlja s ulaganjimaa u mrežu javne rasvjete u porečkim naseljima.

Radovi su upravo u tijeku u naselju Kukci, a nastavit će se u naselju Cancini, čime će se spojna prometnica između ta dva naselja u potpunosti osvijetliti, kao i novoasfaltirano raskrižje s cestom koja vodi prema naselju Bašarinka. Time će se u potpunosti osvijetliti spojna cesta, koja prolazi pored polivalentnog igrališta, pa će svi korisnici moći koristiti spojnu cestu na puno sigurniji i ugodniji način, kako vozači, tako i pješaci te djeca koja koriste igralište.

Radovi su dovršeni i na postavljanju javne rasvjete na novoizgrađenom rotoru na ulazu u Červar Porat, a u nastavku će se izvoditi radovi u skladu s obvezama prema uplaćenim sredstvima komunalnog doprinosa, planovima mjesnih odbora te sukladno važećoj zakonskoj regulativi. Radovi će se izvoditi kontinuirano do kraja kalendarske godine, odnosno, do ispunjenja sklopljenih godišnjih ugovora.

 

Grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email