NEWS

Turistička zajednica Općine Vrsar dodijelila financijske potpore za manifestacije u 2024. godini

Potpisivanje ugovora, zajednička fotografija
20.03.2024. 23:12; ; Početna / Gospodarstvo / Turistička zajednica Općine Vrsar dodijelila financijske potpore za manifestacije u 2024. godini

U ponedjeljak, 18. ožujka 2024. godine, u Hotelu Pineta, održano je svečano potpisivanje ugovora između Turističke zajednice Općine Vrsar i partnerskih organizacija o dodjeli sredstava za financiranje manifestacija na području destinacije.

Turistička zajednica Općine Vrsar dodijelila je financijske potpore u sklopu programa “Potpore manifestacijama u 2024. godini”. Kroz ovaj program, ukupno 143.650,00 eura dodijeljeno je za podršku 18 sportskih, 11 kulturno-umjetničkih i tri glazbena događanja koja će se održati tijekom godine na području Vrsara.

Potpisivanje ugovora označilo je nastavak suradnje na projektima koji obogaćuju turističku ponudu destinacije, te potpora su organizaciji i nekih novih manifestacija u pred i posezoni.

Javni poziv, objavljen 10. listopada 2023. godine, privukao je značajan interes različitih subjekata, uključujući trgovačka društva, sportske klubova, umjetničkih organizacija, te udruge. Ukupno je prijavljeno 33 manifestacije za potporu.

Kroz ove projektne suradnje, Turistička zajednica Općine Vrsar želi dodatno ojačati već uspješnu suradnju s partnerima te doprinijeti razvoju turističke ponude na području općine.

Više informacija o programu “Potpore manifestacijama u 2024. godini”, dodijeljenim potporama i ostalim aktivnostima Turističke zajednice Općine Vrsar nalazi se na  službenim web stranicama TZO Vrsar.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email