NEWS
HALF MARATON S

TRAVELERS` CHOICE WINNERS 2022. kampu Ulika u Poreču te hotelima Parentium i Park Plava Laguna

Parentium_TA
31.05.2022. 10:23; ; Početna / Gospodarstvo / TRAVELERS` CHOICE WINNERS 2022. kampu Ulika u Poreču te hotelima Parentium i Park Plava Laguna

TripAdvisor-ove nagrade Tripadvisor – TRAVELERS` CHOICE WINNERS 2022. ove su godine pripale hotelima Parentium i Park u Poreču te kampu Ulika u Poreču.

Riječ je o priznanju  koje dodjeljuje jedan od najvećih portala za putovanja u svijetu – TripAdvisor.

Odabir najboljih smještaja, atrakcija i restorana temelji se na kontinuiranim, odličnim recenzijama globalne zajednice putnika čime se najbolje ocijenjeni svrstavaju u 10 posto najboljih objekata na TripAdvisoru.

“Zahvaljujemo na prestižnom priznanju, posebice što iz godine u godinu naši objekti zadržavaju ovo priznanje koje se temelji na recenzijama gostiju. Ove godine nam je to posebno važno jer nam je prioritet da gosti koji nam dođu budu izrazito zadovoljni te nam je potpuni fokus na gostu“, poručuju u Plavoj Laguni.

Plava Laguna posluje u Poreču, Umagu i Rijeci, te u svom portfelju ima 20 hotela, 10 apartmanskih naselja i devet kampova koji posluju pod brendom Istra Camping. U svojim objektima može istovremeno ugostiti oko 43 tisuće gostiju, a zapošljava oko tri tisuće radnika.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email