NEWS
Ljeto u Funtani

Rasprodane prve kotizacije za Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč

IRONMAN Porec triathlon m
12.01.2022. 22:13; ; Početna / Sport i rekreacija / Rasprodane prve kotizacije za Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč

Prve kotizacije za utrku Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč, Istria – Hrvatska koji će se održati 16. listopada, su već s početkom 2022. godine u potpunosti rasprodane. Podsjećamo, prvi razred kotizacija pušten je u prodaju 7. prosinca te je rasprodan i trenutno se prodaje drugi razred kotizacija za sportaše koji odaberu Hrvatsku kao svoju triatlonsku destinaciju u listopadu.

„Raduje nas velik interes triatlonaca za utrku u Hrvatskoj. Ponosni smo naravno što je prvi razred kotizacija rasprodan i vjerujem da ćemo u organizacijskom smislu opravdati povjerenje sportaša“, ističe Goran Vrus, direktor utrke.

Nakon suradnje s Ironman grupom koja je započela u 2019. godini te dva Plava Laguna 5150 Triatlona Poreč iz serije Ironman natjecanja, Plava Laguna ove godine u Poreču organizira 70.3 triatlon, jedno od najprestižnijih svjetskih natjecanja u ovom sportu. Milijun natjecatelja godišnje završe utrku pod brendom Ironman, web stranica Ironman.com ima godišnje preko 30 milijardi posjeta.

Ironman 70.3 označava distancu u miljama koju sportaši trebaju proći u tri discipline – 1.2 milje plivanja, 56 milja bicikliranja te 13.1 milja trčanja (izraženo u km je to 113 ukupno, 1.9 km plivanje, 90 km bicikliranja te 21.1 km trčanja).

Sami start kreće s plivačkom trasom u Zelena Resortu u Poreču, ispred Hotela Parentium Plava Laguna. 

Tranzitna zona planirana je ispred Hotela Molindrio Plava Laguna, a biciklistička trasa protezat će se do Buzeta i natrag. Posljednja, trkačka trasa započinje u tranzitnoj zoni u Zelena Resortu, do starog grada Poreča i natrag te do Funtane i natrag.

Ovo natjecanje najbolji sportaši završavaju već unutar 4 sata, dok je vremensko ograničenje utrke 8 sati.

Najbolji na Plava Laguna IRONMAN 70.3. Poreč osigurati će si i mjesta za Svjetsko prvenstvo IRONMAN 70.3 koje će se održati u Lahti, Finska 26. – 27.kolovoza 2023. Za više informacija o IRONMAN brendu i globalnim serijama događaja posjetite www.ironman.com/im703-croatia gdje se može registrirati za event te osigurati svoje mjesto na ovom prestižnom sportskom događanju.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email