PETICIJA – NAMA TREBA GRADSKI BAZEN !

27.03.2006. 00:00; ; Početna / Obavijesti / PETICIJA – NAMA TREBA GRADSKI BAZEN !
330bazen_lokva1.jpg

Naši građani i  pogotovo  naša djeca imaju potrebu za plivanjem u toku cijele godine. Bazeni  na koje smo trenutno upućeni, nalaze se  u sklopu hotelskih kuća , namijenjeni su u turističke i komercijalne svrhe  te nisu prilagođeni  za svakodnevne potrebe domicilnog stanovništva, a pogotovo ne za zahtjevnije plivačke potrebe.  

Nama treba bazen  prvenstveno da  možemo djecu naučiti plivati, da im omogućimo normalan zdravstveni razvoj kroz cijelu godinu, te da stvorimo dugoročne pretpostavke za razvoj sportskih aktivnosti u bazenu u našem gradu Poreču.

Danas, plivački i vaterpolo klub  okupljaju oko 200 djece. Za potrebe održavanja redovnih aktivnosti  treninga  plivačkog i vaterpolo kluba van sezone putuje se u Rovinj i Novigrad  dok se  u sezoni nema gdje trenirati .  Peticiju pišemo u ime svih, entuzijasta u klubovima  koji u takvim uvjetima imaju snage i dobre volje da na  tim aktivnostima okupljaju impozantan broj djece, u ime roditelja i svih budućih generacija djece. 

Želimo upoznati građanstvo da investicija, prema okvirnoj ponudi za izvedbu otvorenog plivačkog bazena 33 x 25 x 2,20 m, se kreće do 700.000,00 €, a uključuje sve građevinsko obrtničke te instalaterske radove na samom bazenu i nužnim nusprostorima. U to nisu uključeni troškovi kupnje, pripreme i opremanja zemljišta i PDV. Uz napomenu da balon možemo dobiti.

Molimo sve građane dobre volje s područja poreštine ukoliko su u ovoj poruci – peticiji pronašli bar dio sebe, svoje djece, unuka, prijatelja ili poznatog da e-mail pošalju dalje, možda stigne i do  onih  koji imaju  i  obavezu   a   smatramo da mogu  izgraditi  nam  toliko  željeni gradski  bazen.

HVALA VAM ŠTO STE PODRŽALI NAŠU AKCIJU.

Članovi i  roditelji djece plivačkog i vaterpolo kluba iz Poreča

Peticiju šaljite dalje e-mailom svim poznatima.

Opaska: hoće li i ova peticija završiti kao i ona, već zaboravljena, za Park Olge Ban, na kojoj je bilo preko 1300 potpisa a koja je okvalificirana kao nekolicina nezadovljnih roditelja ? (porestina.info)


 

Print Friendly, PDF & Email