NEWS

Paolo Pulić iz Stolnoteniskog kluba Vrsar osvojio 1. mjesto u Dugom Selu

IMG-3f66e341f0ceb927f367031b64c0f64d-V[1]
28.10.2019. 22:51; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Paolo Pulić iz Stolnoteniskog kluba Vrsar osvojio 1. mjesto u Dugom Selu

Na međunarodnom stolnoteniskom turniru,memorijalu “Saša Paar” koji je održan u Dugom Selu  proteklog vikenda , odlične rezultate postigli su natjecatelji iz stolnoteniskog kluba”Vrsar”.

U kategoriji kadeta Leo Lukez je nakon prolaska skupine izgubio u 16 finala.
Ana Lukez je u kategoriji kadetkinja bila nadomak medalje i zaustavljena je u četvrtfinalu, kao i Marta Jurčević u konkurenciji juniorki.
Ema Brizić je u mlađim kadetkinjama zaustavljena u osmini finala nakon prolaska skupine.
I na kraju izvrstan je bio najmlađi član kluba Paolo Pulić koji je pokorio konkurenciju klinaca osvojivši 1.mjesto .Do tog sjajnog uspjeha došao je pobjedivši u 6 mečeva. Paolo je nakon prošlotjednog uspjeha na regijskom turniru Istarske i Primorsko-Goranske županije osvojio i turnir u Dugom Selu.

U subotu su i seniorke u okviru 4.kola Superlige igrale utakmicu u Varaždinu i izgubile tijesno rezultatom 3.2 od ekipe Hodošana.

Narednog vikenda,u subotu, seniori igraju protiv Jadrana iz Poreča, dok seniorke igraju protiv sastava  Varaždina .Oba susreta se igraju u Vrsaru, prvi sa početkom u 11h a drugi u 15h.
Mlađe kategorije igraju u Pazinu na 1.otvorenom turniru Istarske županije.

M.B.

Print Friendly, PDF & Email