NEWS

Čak 70 plesača Studia za izvedbene umjetnosti MOT 08 osvojilo pregršt medalja i pehara na Euro-show dance challenge-u

29.10.2019. 00:05; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Čak 70 plesača Studia za izvedbene umjetnosti MOT 08 osvojilo pregršt medalja i pehara na Euro-show dance challenge-u
IMG_0759

Plešemo kako bi bili sretniji, kako bi se fizički razvijali i osjećali bolje, kako bi pokazali svoje umjetničke vještine, kako bi se družili, povezivali i odrastali njegujući prave vrijednosti.

Upravo to se događalo prošlog vikenda 26.listopada 2019.  u Osijeku. 70 plesača Studia za izvedbene umjetnosti  Mot-a 08, boravilo je u Osijeku gdje je sudjelovalo na 8. Euro show dance challenge-u . Natjecanje je  prošlo  i ovaj put uspješno I plesačice udruge MOT 08  vratile su se  kući  sa  23 pehara , pregršt medalja, prepune lijepih dojmova i uspomena.

Skupine: Angels, Twinkle, Simple, Space, Aria, Fenix, Fame I Magic   predstavile  su se sa 24 koreografija od kojih je 23 nagrađeno peharom.

Ukupno je osvojeno petnaest prvih mjesta, pet drugih mjesta i tri treća mjesta.

Koreografija “Hey Pachucco”  Josipe Kalac priznata je I od strane žiria kao jedna od najboljih koreografija natjecanja  I  nagrađena je i “voucherom” za sljedeće natjecanje.

Plesačice studia za izvedbene umjetnosti MOT 08  je spojilo ugodno sa korisnim pa su nakon natjecanja posjetile i grad Vukovar.

Zahvaljujemo se roditeljima koji su  volontirali i pomagali voditeljima oko organizacije i djece, roditeljima koji su došli bodriti djecu čak do Osijeka te raznim donatorima (Vindija, Istarski supermarketi, Maraska, Zeleni signal, koji su nas opskrbili mandarinama, sokovima, vodom i keksima. Zahvala ide i poduzećima   Frigoservis Šime i  Stari rog d.o.o. koji su i financijski pomogli svojim donacijama.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email