NEWS
HALF – s

Otvorene su prijave za jedinu hrvatsku Ironman utrku! Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč,

running photo 3
09.11.2022. 22:56; ; Početna / Gospodarstvo / Otvorene su prijave za jedinu hrvatsku Ironman utrku! Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč,

Od danas, 9.11.2022. na Ironman web stranicama svi zainteresirani trialonci mogu se registrirati za jedino Ironman natjecanje u Hrvatskoj, ono u Poreču u organizaciji Plave Lagune.
Nakon što je u listopadu 2022. godine održana po prvi puta u Poreču, utrka na kojoj se izdržljivi sportaši natječu u 1.9 km plivanja, 90 km bicikliranja i 21.1 km trčanja, pred nama je druga edicija 15. listopada 2023.

U 2022. godini na natjecanju u Poreču nastupilo je gotovo tisuću natjecatelja, koji su ostvarili više od tri tisuće noćenja u objektima Plave Lagune. Za sljedeću godinu ljestvica se podiže na 1500 natjecatelja. Dan prije utrke, u subotu 14.10. održati će se i Ironkids utrka, gdje će djeca od pet do 16 godina moći osvojiti svoje prve medalje. Djeca se u različitim kategorijama natječu isključivo u disciplini trčanja.

Prijave su otvorene na www.ironman.com/im703-croatia!

„Očekujemo da će se prvi krug kotizacija rasprodati u rekordnom roku, stoga pozivamo sve zainteresirane da se što prije registriraju te što prije bookiraju i smještaj u Zelena Resortu gdje će biti start i cilj utrke“, poručio je Goran Vrus, direktor utrke.

Pobjednici prvog Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč, Istra – Hrvatska 2022. bili su Paul Loiseaux iz Francuske te Veronika Andrlova iz Češke. Vidjeti ćemo tko će ih sljedeće godine naslijediti na mjestu triatlonskih kraljeva odnosno kraljice Poreča.

Događanje podržavaju Hrvatska turistička zajednica, Grad Poreč, TZ Grada Poreča, TZ Općine Funtana, Istarska županija, TZ Istarske županije, Bina Istra, Podravka, Kala, Cedevita, Zagrebačka pivovara. 

Za više informacija posjetite www.ironman.com/im703-croatia i društvene mreže

https://www.instagram.com/ironman70.3croatia/

https://www.facebook.com/ironman70.3Croatia

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email