NEWS

Otvorene prijave za humanitarnu Adventsku utrku

Najava Advent
30.11.2023. 01:15; ; Početna / Sport i rekreacija / Otvorene prijave za humanitarnu Adventsku utrku

Atletski Klub Maximvs u sklopu Adventa Poreč – Avvento Parenzo i ove godine organizira humanitarnu Adventsku utrku koja će se održati u subotu, 23. prosinca 2023. godine, sa startom u 10 sati za djecu i u 11 sati za odrasle na porečkom Adventu.

Utrka je humanitarnog karaktera, te će startnina od 10 eura biti usmjerena Centru za inkluziju i podršku u zajednici – Poreč. Osim činjenja dobrog dijela, sudionici će moći uživati u trasi uz more, a na osnovu izvršenih predprijava do 13. prosinca u 15 sati, odrasli natjecatelji dobivaju prigodnu sportsku majicu, a djeca medalju za sudjelovanje. Prijaviti se možete na linku – https://protime.si/hr/dogodek/adventska-utrka-porec-2023/ .

Po završetku utrka i nakon proglašenja pobjednika glavne utrke kojima je Grad Poreč-Parenzo osigurao prigodnu nagradu zasebno za žensku i mušku kategoriju, za sve natjecatelje je osigurana okrjepa i uživanje u sadržajima Adventa.

RASPIS:

Naziv utrke: Adventska utrka Poreč / Corsa dell’Avvento di Parenzo

Organizatori utrke: Grad Poreč – Parenzo u suradnji s Atletskim klubom Maximvs Poreč

Mjesto održavanja: Starogradska jezgra Grada Poreča – Parenzo uz Park Matije Gupca

Vrijeme održavanja: 23.12.2023. (subota)

Start utrke: I/ Dječja utrka u 10,00 sati,
                  II/ Glavna utrka / odrasli u 11,00 sati

Start – Cilj utrke: Prostor ispred Lučke kapetanije Poreč

Trke:
I/ Dječja utrka u 10,00 sati prema sljedećem rasporedu:

1. predškolci                       duljina staze 100 metara
2. dob djece 1. i 2. razredi  duljina staze 200 metara
3. dob djece 3. i 4. razredi  duljina staze 400 metara
4. dob djece 5. i 6. razredi  duljina staze 600 metara
5. dob djece 7. i 8. razredi  duljina staze 800 metara

II/ Glavna utrka / odrasli u 11,00 sat duljina staze 5 km

Vremenski limit: 1 h

Startnina i prijava:
Odrasli natjecatelji uplaćuju startninu od min. 10,00 eura za glavnu trku na licu mjesta na dan utrke zaključno 1 h prije početka utrke. Sva uplaćena startnina bit će namijenjena porečkom Centru za inkluziju i podršku u zajednici.
Na osnovu izvršenih predprijava do 13.12.2023. godine do 15,00 sati, koje se mogu izvršiti
OVDJE na linku https://protime.si/hr/dogodek/adventska-utrka-porec-2023/  odrasli natjecatelji dobivaju prigodnu sportsku majicu, a djeca medalju za sudjelovanje.

Prijavu je moguće izvršiti i nakon 13.12.2023. do sat vremena prije početka dječje i glavne utrke, ali u tom slučaju nije garantirana medalja za sudjelovanje za djecu i majica za odrasle natjecatelje.
Za natjecatelje su osigurani voda i voće, a po završetku utrka vrši se proglašenje pobjednika dječjih utrka i glavne utrke kojima je Grad Poreč – Parenzo osigurao prigodne nagrade.
Informacije: e-mail tajnik Kluba [email protected]

 
Trasa: u slici u privitku.

VAŽNO JE ZNATI!!!
Svaki natjecatelj svojom prijavom izravno je suglasan da se na utrci natječe na osobnu odgovornost, da je upoznat s pravilima i propisima utrke kojih će se pridržavati, te da je upoznat s mogućim rizicima koje ovo natjecanje sadrži,
Svojom prijavom natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke bilo prema natjecateljima ili trećim osobama,
Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da je zdravstveno sposoban i u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja,
Natjecatelji mlađi od 16 godina, a koji na dan utrke imaju najmanje 14 godina mogu učestvovati uz odobrenje roditelja koji su prethodno upoznati s činjenicom da kroz konzultacije s liječnikom sportske medicine moraju biti detaljno upoznati s zdravstvenim stanjem svoga djeteta
Želimo vam dobru zabavu na porečkoj adventskoj utrci!

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email