Obilježen Dan Osnovne škole Poreč

291562060_5270934219652361_7846955658109969658_n
01.07.2022. 08:44; ; Početna / Novosti / Obilježen Dan Osnovne škole Poreč
Dana 21. lipnja obilježen je Dan Osnovne škole Poreč svečanom priredbom kojoj su prisustvovali učenici i učitelji škole, uz uvažene goste. Priredbu je otvorio gradonačelnik grada Poreča, Loris Peršurić, obrativši se prisutnima uz zahvale na pozivu. Ravnateljica Marija Mufić Santin pozdravila je prisutne zaželjevši osmašima uspješan upis u srednju skolu, a svima ugodne ljetne praznike.
 
Priredba je bila odlicna prilika da se mnogobrojnim učenicima uruče pohvale i nagrade za ostvarene uspjehe na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima te tako dodatno istakne vrijednost koju njihovi uspjesi imaju za cijelu školsku zajednicu. Prativši priredbu s tribina dvorane Veli Jože, učenici i učitelji uživali su u programu koji je, uz učenike Osnovne škole, obogatio i niz nastupa učenika koji pohadaju Umjetničku školu Poreč. Glazbeno-scenski program sastojao se od plesnih točaka, sviranja harmonike te glazbenih brojeva koje su, uz glazbenu pratnju ili a capela, otpjevali učenici koji uspješno pohađaju dvije škole, osnovnu i umjetničku. Kruna priredbe bio je pozdrav osmaša koji su se obratili učiteljicama uz zahvale i pohvale te potom zajednički otpjevali pjesmu i tako se oprostili sa školom u kojoj su proveli osam godina svoga života.
 
Proslava Dana Osnovne skole Poreč bila je prilika da se učitelji i učenici povezu u opuštenoj atmosferi te dodatno osvijeste uspjehe i vrijednosti ostvarene tijekom nastavne godine koja je iza nas.
 
Veliku fotogaleriju s Dana škole možete pogledati na sljedećoj poveznici: https://photos.google.com/…/AF1QipPacglTZou5Cn8…
 
OŠ Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna