NEWS
VALAMAR-S-sezona

Nastavlja se suradnja Poduzetničkog inkubatora Poreč i Akademije za poduzetništvo Pučkog otvorenog učilišta Varaždin

porec varazdin
15.03.2021. 23:20; ; Početna / Gospodarstvo / Nastavlja se suradnja Poduzetničkog inkubatora Poreč i Akademije za poduzetništvo Pučkog otvorenog učilišta Varaždin

Nedavno je u Poreču održan sastanak direktorice Poduzetničkog inkubatora Poreč, ujedno i pročelnice gradskog Upravnog odjela za opću upravu i gospodarstvo Morene Mičetić Fabić i ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta Varaždin (Akademija za poduzetništvo) Lane Velimirović Vukalović. Na sastanku je bilo riječi o nizu zajedničkih aktivnosti u 2021. godini s ciljem međusobnog povezivanja i osnaživanja lokalnih poduzetnica i poduzetnika s područja Varaždina i Poreštine.

Aktivnosti će obuhvaćati zajednička događanja i edukacije te će omogućiti poduzetnicima umrežavanje, razmjenu znanja i iskustva, ali će i poticati njihovu poslovnu suradnju kroz prodaju usluga i proizvoda i time im omogućiti širenje tržišta.

Poduzetnički inkubator Poreč i Pučko otvoreno učilište Varaždin (Akademija za poduzetništvo) lani su počeli zajedničku suradnju, koja je i službeno zaključena potpisivanjem Sporazuma.

Print Friendly, PDF & Email