NEWS
HALF MARATON S

Kreativni dnevni boravak u porečkoj knjižnici

radionica
26.10.2022. 19:15; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Kreativni dnevni boravak u porečkoj knjižnici

Gradska knjižnica Poreč poziva kreativce/ke i sve zaljubljenike/ce u umjetnost, rukotvorine i dizajn da nam se pridruže u  kreativnom dnevnom boravku grada!
Naime, uskoro započinjemo s ciklusom u zimskom mozaiku radionica slikanja, šivanja, pletenja, crtanja, dekoriranja i sl., u kojem će kreativci/ke stvarati i izrađivati jedinstvene rukotvorine i ukrase u različitim tehnikama.
 
Prvi je to dio ciklusa razmjene znanja, iskustava i vještina koji i vi svojim sudjelovanjem možete tvoriti i tako postati dio vrijednog tima, mreže volontera/ki Gradske knjižnice Poreč, a sve to u sklopu volonterskog projekta „Dam-daš: volonteri u akciji“. Radionice su namijenjene svim korisnicima/ama, bivšim, sadašnjim i budućim volonterima/kama, kako bi naša knjižnica ostala prepoznatljivo mjesto okupljanja i susretište članova lokalne zajednice.
Od 2009. godine, unutar ovoga projekta, u porečkoj je knjižnici održano više od 250 radionica, a od te iste godine statistike broje više od 3000 polaznika/ca.  Gradska knjižnica Poreč prepoznala je kao važne partnere svoje građane koji znaju, ali i žele s drugim građanima razmijeniti znanja, vještine i afinitete.
 
Vjerujemo da ste i vi s nestrpljenjem čekali nova druženja u knjižnici, stoga vas pozivamo da nam se javite što prije kako bismo započeli sa stvaranjem novih malih remek djela.
Vaše prijave, s nazivom i opisom kreativne radionice koju biste voljeli održati, dostavite mailom na [email protected] ili osobno u Gradsku knjižnicu Poreč.
 
 
Gradska knjižnica Poreč

Print Friendly, PDF & Email