NEWS

Ivan Diklić iz SRK Running Fox četvrti na Prvenstvu Hrvatske u trailu

2
20.03.2023. 22:51; ; Početna / Sport i rekreacija / Ivan Diklić iz SRK Running Fox četvrti na Prvenstvu Hrvatske u trailu

Proteklu subotu održalo se pojedinačno i ekipno Prvenstvo Hrvatske u „kratkom“ trailu. Ove godine domaćin natjecanja bio je grad Drniš sa svojom poznatom utrkom Promina Trail. Kao što samo ime govori, staze su prolazile planinom Prominom, koja se nalazi u središtu Šibensko – kninske županije.

Na Promini se moglo trčati na nekoliko ponuđenih dužina (11 km, 23 km, 39 km i 55 km), a Sportsko rekreacijski klub Running Fox nastupio je sa svojih 12 atletičara.
Na onoj najvažnijoj utrci, Prvenstvu Hrvatske u „kratkom“ trailu (39 km i 2200 m ukupnog uspona), klub je nastupio u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.

Najzapaženiji rezultat ostvario je Ivan Diklić, trkač čiji su fantastični nastupi i rezultati na državnoj razini već konstanta. Ovog puta dotrčao je do odličnog četvrtog mjesta u najjačoj konkurenciji koju hrvatski trail trenutno može ponuditi. Osim njega, na istoj utrci nastupili su Maksimilian Korotaj (39. mjesto) i Marko Gržetić (41. mjesto) te na taj način pridonijeli ekipnom osmom mjestu za SRK Running Fox.

Na ostalim utrkama nastupili su Marijan Dželalija, Damir Černac, Irena Mofardin, Indira Picco, Daria Škrinjar (svi 23 km), Katerina Bartoli, Eva Mofardin, Marijana Pavić i Ivica Sinčić (svi 11 km).

Kompletni rezultati utrke mogu se pogledati ovdje: PH23_20230318_Drnis_trail_kratki

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email