NEWS
VALFRESCO-S-1123
DIP2023-TOP

Istarska županija nabavlja novi informacijski sustav uredskog poslovanja

IMG_1
11.07.2023. 14:36; ; Početna / Novosti / Istarska županija nabavlja novi informacijski sustav uredskog poslovanja

Istarski župan Boris Miletić i član Uprave tvrtke SWING INFORMATIKA d.o.o. Nenad Stojiljković potpisali su danas, u sjedištu Istarske županije, u Puli, ugovor o javnoj nabavi informacijskog sustava uredskog poslovanja i sustava osiguranja kvalitete.

Nabavom novog informacijskog sustava, Istarska županija će uskladiti poslovanje s novom Uredbom o uredskom poslovanju, ali i doprinijeti boljoj učinkovitosti i transparentnosti poslovnih procesa, kao i poboljšanju interne komunikacije među upravnim odjelima. Nadalje, cilj koji se ovim sustavom namjerava postići je uspostava integriranog informacijskog sustava Istarske županije za ekonomičnije, efikasnije i efektivnije upravljanje poslovanjem i poslovnim procesima, te povećanje kvalitete usluge korisnicima usklađeno s pozitivnim propisima RH. Ovaj cilj će se ostvariti zamjenom segmenata postojećeg informacijskog sustava, redizajnom poslovnih procesa i uspostavljanjem informacijskog sustava osiguranja kvalitete. Također, važno za naglasiti je da će se predmetnim sustavom uvesti antikorupcijski standard ISO 37001, a koji osigurava zahtjeve za izgradnju, implementaciju, održavanje, nadzor i poboljšanje sustava upravljanja.

Vrijednost potpisanog ugovora iznosi 210.890,08 EUR (bez PDV-a), a obuhvaća informacijski sustav uredskog poslovanja s pratećim uslugama; informacijski sustav osiguranja kvalitete s pratećim uslugama i uslugu migracije podataka iz postojećeg sustava. Sukladno Ugovoru, za  sve djelatnike Istarske županije bit će osigurana edukacija.

Rok za implementaciju sustava je 1. siječanj 2024. godine, a ugovor vrijedi do 1. srpnja 2024. godine.

 

KABINET ŽUPANA

Print Friendly, PDF & Email