NEWS

IDS Funtane: između načelnika Grgete i podružnice IDS-a Funtane nije postojao nikakav dogovor

Funtana_07
29.07.2021. 13:49; ; Početna / Politika / IDS Funtane: između načelnika Grgete i podružnice IDS-a Funtane nije postojao nikakav dogovor

Prenosimo priopćenje za medije IDS-a Funtane:

– Nakon medijskih objava o prelasku nezavisnog Mladena Grgete, načelnika Općine Funtana – Fontane u redove HDZ-a, IDS Funtane želi informirati javnost da s tom odlukom nema nikakve veze.

Naime, u pojedinim se medijima moglo pročitati da je Općinsko vijeće Općine Funtana podržalo prelazak načelnika u redove HDZ-a, što nipošto nije točno. Općinski vijećnici nisu nikada o tome raspravljali, a između načelnika Grgete i podružnice IDS-a Funtane nije postojao nikakav dogovor, niti je stranka na bilo kakav način podržala, odnosno sudjelovala u toj odluci.

– Načelnik Mladen Grgeta prešao je u HDZ i to je isključivo njegova odluka, odnosno njegove liste.  Poput većine Funtanjana, i mi smo zatečeni ovom odlukom. Zbog točnog informiranja javnosti, važno nam je razjasniti svim našim članovima, simpatizerima i sumještanima, da IDS Funtane nije podržao odluku nezavisnog Mladena Grgete da pređe u HDZ!“ – ističu u IDS-u Funtane. 

Naposljetku, predstavnici podružnice IDS-a Funtane naglasili su da „kao i u svim istarskim gradovima i općinama, IDS djeluje prije svega konstruktivno. Programska suradnja između IDS-a i načelnika Grgete temelji se na konkretnim projektima i razvojnoj politici našeg mjesta. Ukoliko se politike naše općine promjene prelaskom načelnika u HDZ,  uzimamo si za pravo revidirati naš stav po pitanju suradnje.“

 

ISTARSKI DEMOKRATSKI SABOR

Ured za odnose s javnošću IDS-a

Print Friendly, PDF & Email