NEWS

Dječji vrtić Tići Vrsar: Upisi u pedagošku godinu 2024./2025.

27.03.2024. 12:28; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Dječji vrtić Tići Vrsar: Upisi u pedagošku godinu 2024./2025.
logo-vrtić

Poštovani roditelji,

Dječji vrtić Tići Vrsar obavještava vas da uskoro počinju upisi u novu pedagošku godinu.

Upisi djece, ove će se godine provesti isključivo putem aplikacije e-Upisi, dostupne na portalu e-Građani u razdoblju od 30.03. do 10.04.2024. u 12 sati.

Link za predaju zahtjeva: https://vrtici.e-upisi.hr/

Za korištenje sustava e-Građani odnosno za pristup e-Upisima, potrebno je posjedovati odgovarajuću vjerodajnicu.

Listu odgovarajućih vjerodajnica možete pronaći na poveznici: https://gov.hr/e-gradjani/lista-prihvacenih-vjerodajnica/1667

Ukoliko ne posjedujete neku od navedenih vjerodajnica možete, bez plaćanja naknade, zatražiti izdavanje državnih vjerodajnica mToken za e-građani i/ili ePASS za e-Građane. Zahtjevi se predaju u poslovnicama FINA-e.

Korisničke upute za upis možete preuzeti na dnu ove objave.

Ovim putem molimo i pozivamo sve roditelje koji ove godine planiraju predati zahtjev za upis u Dječji vrtić Tići Vrsar da već ovih dana naruče dijete za pregled kod pedijatra, te da pripreme vjerodajnice za pristup e-upisima kako bi upisi u Vrtić protekli što jednostavnije.

Aplikacija e-Upisi jedna je od kompleksnijih e-Usluga kojom Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva, u partnerstvu s MZO i CARNET-om, omogućuje prijavu i upis, između ostalog i u ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Sustav omogućava prijavu i upis djece u ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na način  da je povezan s državnim servisima kako bi pojednostavili proces od prijave do potpisa ugovora s ustanovom/dječjim vrtićem.

Roditelji koji iz određenih razloga ne budu u mogućnosti izvršiti prijavu mogu se obratiti u Vrtić, uz roditeljsku suglasnost za njih će to učiniti zaduženi vrtićki administratori svaki dan u razdoblju od 30.03. do 10.04.2024. od 10 do 11 sati.

Print Friendly, PDF & Email