NEWS
HALF MARATON S

Boćanje: Dražen Puniš i Roland Marčelja pobjednici su 12. memorijalnog turnira u parovima “Eliđo Blažević – Renato Velenik”

četiri najbolja para
19.12.2022. 13:00; ; Početna / Sport i rekreacija / Boćanje: Dražen Puniš i Roland Marčelja pobjednici su 12. memorijalnog turnira u parovima “Eliđo Blažević – Renato Velenik”

Dražen Puniš i Roland Marčelja, nekadašnji suigrači u hrvatskoj boćarskoj reprezentaciji, pobjednici su 12. memorijalnog turnira u parovima “Eliđo Blažević – Renato Velenik” s kojim tradicionalno krajem godine organizator, Boćarski klub Istra Poreč, odaje počast dvojici velikana porečkog boćanja.

U konkurenciji ovogodišnjih 40 parova, nakon sedam dana igranja i 69 odigranih susreta u porečkoj boćarskoj dvorani SRC Veli Jože Puniš i Marčelja su u finalu pobijedili Vedrana Špelića i Dina Jermaniša. Prethodno su u polufinalu Puniš i Marčelja savladali Marina Križmanića i Matea Načinovića, dok su u drugom polufinalu Špelić i Jermaniš nadvisili Zorana i Silvana Sošić.

Medalje i nagrade najuspješnijima na ovogodišnjem turniru su uz predsjednika i dopredsjednika BK Istra Poreč Damira Mendicu i Ladu Lačena uručile kćerka Renata Velenika Jasmina i kćerka Liđa Blaževića Sandra.

BK Istra Poreč je ove godine posebna priznanja dodijelila boćarima s najdugovječnijim stažem igranja na turniru Darku Mofardinu, Danilu Krizmaniću, Franku Ladavcu, Luki i Antoniu Puniš, te Davoru Legoviću. (IBS)

Dosadašnji pobjednici:
2010. Valter Ivančić i Alen Guštin
2011. Valter Ivančić i Alen Guštin
2012. Dinko Beaković i Marko Beaković
2013. Goran Percan i Milan Celija, te Tea Čančarević i Elona Ćori
2014. Ivan Lukšić i Nenad Tadić, te Tea Čančarević i Elona Ćori
2015. Gregor Sever i Gregor Oprešnik, te Virginia Bajrić i Carrolina Bajrić
2016. Elvis Smolica i Nikola Hrelja, te Nives Jelovica i Tea Čančarević
2017. Elvis Smolica i Nikola Hrelja, te Nives Jelovica i Tanja Grubiša
2018. Steven Benolić i Vedran Špelić, te Carrolina Bajrić i Nikol Marelja Bošnjak
2019. Toni Trobec i Erik Čeh, te Rozmarija Karuza i Julija Cimić
2020. –
2021. Nenad Tadić i Marino Križmanić
2022. Dražen Puniš i Roland Marčelja

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email