Besplatna edukacija „Važnost karizme u poduzetništvu“ u četvrtak, 14. listopada

mjesec-poduzetnistva
11.10.2021. 20:04; ; Početna / Gospodarstvo / Besplatna edukacija „Važnost karizme u poduzetništvu“ u četvrtak, 14. listopada

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču,  u četvrtak 14. listopada 2021. u Poduzetničkom inkubatoru Žbandaj, s početkom u 17.00 sati održat će se besplatna edukacija na temu „Važnost karizme u poduzetništvu“ koju će voditi stručnjakinja za razvoj osobnih i sistemskih potencijala Martina Ružić Bratović.

Želite li spoznati svoje osobne i sistemske potencijale i karizmu važnu za poduzetništvo? Želite li spoznati kako funkcionira naš um te znanja kako manifestirati svoju pravu prirodu ili kako komunicirati u poduzetništvu?

Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete dati će certificirana trenerica za razvoj osobnih i sistemskih potencijala (life & business professional coach) sa višegodišnjim iskustvom u radu sa ljudima putem individualnih treninga – Martina Ružić Bratović koja je ujedno autorica i predavačica u programu „Anatomija uspjeha“ kroz koji upoznaje poduzetnike, poslovne ljude i fizičke osobe sa najnovijim trendovima znanja u svezi razvoja osobnih i sistemskih potencijala, sa naglaskom na stanju uma.

Radionica je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta i poštivanja epidemioloških uvjeta potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice: https://forms.gle/s7fqvvnisq426DNy9   do četvrtka 14. listopada do 09.00 sati.

Ova edukacija jedna je od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2021. koju već četvrte godine organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo.

Print Friendly, PDF & Email