NEWS
valfresco

Udruga SOS Šape Poreč prikupila tri tisuće kuna kojima pomaže i Udruzi HappyEnd Pazin i Farmici iz Našica!!!

IMG_7422
30.07.2018. 10:51; Učitavanja: 261; Početna / Lifestyle / Ostalo / Udruga SOS Šape Poreč prikupila tri tisuće kuna kojima pomaže i Udruzi HappyEnd Pazin i Farmici iz Našica!!!

Porečka udruga za zaštitu životinja SOS Šape u subotu 28.srpnja održala je humanitarnu akciju za napuštene životinje, kojom je prikupila tri tisuće kuna! Akciju su velikodušno podržali najviše Porečani, a posjetili su nas i brojni ljubimci koji su pronašli svoje zauvijek domove – iz pazinskog, porečkog i pulskog skloništa.

Sredstva će biti raspodijeljena ovaj puta na Udrugu HappyEnd Pazin, koja skrbi o 50-tak pasa i isto toliko maca, a koja djeluje na potpuno volonterskoj osnovi, na Udrugu SOS Šape Poreč te na Farmicu iz Našica.

„Ovime Udruga SOS Šape Poreč pokazuje kako za ljubav prema životinjama granice ne postoje i zasigurno svatko od nas s malo volje i truda može pomoći da se osiguraju bolji uvjeti za napuštene šapice do njihovog udomljenja. Mi smo kao udruga odlučili pomoći Farmicu, grupu mladih entuzijastičnih ljudi, koji su – kako sami kažu – odlučili spasiti sve lutalice svijeta i udomiti ih. Njihov je cilj sagraditi sklonište, s obzirom da su skloništa koja vode udruge najracionalniji način zbrinjavanja životinja, a mi smo voljni pomoći svima koji imaju istu misiju kao i mi. S Udrugom HappyEnd iz Pazina imamo potpisan i sporazum o suradnji te pomažemo koliko god možemo, s obzirom da je situacija jako teška, a i nedostaje volontera“, poručila je predsjednica Udruge SOS Šape Poreč Sanja Arnold i pozvala sve koji mogu da se uključe u šetnje nedjeljom u Pazinu jer je to vrijeme za pse iz skloništa da se socijaliziraju i provedu vrijeme u ugodnoj šetnji prirodom.

Udruga SOS Šape trenutno traži dom za 25 pasa i 40 tak maca,  a želi pomoći i ostalim udrugama, ne samo u Istri, nego u cijeloj Hrvatskoj kako bi naša zemlja bila ljepši dom ne samo za naše sugrađane, nego i za četveronošce.

Pozivamo sve koji žele i mogu da doniraju za nezbrinute životinje kako bi im se osigurala hrana i veterinarski troškovi. Kontaktirati udrugu se može na Facebook stranici: https://www.facebook.com/sossape/, a donirati na PBZ IBAN broj HR79 2340 0091 1109 1187 1. „Javiti se možete i kako bi volontirali, na bilo koji način koji vama odgovara. Šapice će vam biti zahvalne“, poručuju iz Udruge SOS Šape.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email