NEWS
valfresco

U Poreču se otvara novi “Studio za zdravlje, fitness i prehranu”

2018-02-21_18h51_59
21.02.2018. 18:45; Učitavanja: 2.807; Početna / Gospodarstvo / U Poreču se otvara novi “Studio za zdravlje, fitness i prehranu”

(promo) Dana 01. 03. 2018 se u Poreču otvara novi “Studio za zdravlje, fitness i prehranu”. Na samoj obali naselja Špadići u hotelu “Pinia” u ugodnom ambijentu nudimo više usluga koje se sastoje od individualnog, poluindividualnog i grupnog treninga (Funkcionalni trening, 300 Spartans, Trening za oblikovanje tijela i skidanje suvišnih masnih naslaga, Samoobrana za žene i djecu itd). 

Kako je tjelesna aktivnost važna u poboljšanju zdravlja, stjecanja dobrih navika te napredovanja u fizičkoj formi i razvoju različitih vještina, smatramo neophodnim da svakom članu studija omogućimo ugodno i zabavno mjesto za trening kako bi se osjećali ispunjeno i sretno.Vlasnik studija je više godina živio u Los Angelesu, Miamiju i Torontu gdje je stjecao znanja o metodama fitness treninga te odlučio ponuditi u svom studiju nekoliko svjetskih poznatih programa s posebnim naglaskom u individualnom pristupu prema svakoj osobi u poboljšanju kvalitete života i zdravlja. Kako bi izbor bio potpun i na jednom mjestu, uz vježbanje se mogu dobiti nutricionistički savjeti i izrada plana prehrane, analiza sastava cijelog tijela koje se sastoji od 18 mjerenja te mjerenja razine 26 vitamina i minerala u tijelu. Svim članovima studija ćemo ponuditi besplatno korištenje jedne od najzdravijih ioniziranih voda s visokim ph 8.5-9.5 (kangen), kojoj su svojstva dobro poznata u cijelom svijetu. 

Goran Stjepanović je fitness trener i nutricionist. Uz dugogodišnje bavljenje olimpijskim dizanjem utega, educirao se u fitness treningu. Stekao je zvanje magistra u proizvodnji hrane i certificirani je nutricionist u vodećoj svjetskoj organizaciji specijaliziranoj u fitness obrazovanju. Uz fitness trening se bavi borilačkim vještinam više od 30 godina te je pet godina bio izbornik i trener Hrvatske kickboxing reprezentacije za jednu od disciplina, a u 2009. godini, izbornik i trener USA taekwondo reprezentacije. Aktivan je u svjetskoj filmskoj industriji kao glumac, kaskader i koordinator akcijskih scena na filmu te je igrao u više od 50 filmova. U Sjevernoj Americi je bio osobni trener glumaca i kaskadera te ih pripremao za akcijske scene na filmu.

PROMO dani studija

Želimo ponuditi kvalitetne programe uz pristupačne cijene za svaku osobu. Svi zainteresirani koji žele rezervirati svoje mjesto za individualni, poluindividualni ili grupni trening mogu se javiti na broj mobitela 095-5571-674. Probni treninzi su besplatni. Ako se odlučite za neki od programa nudimo promo dane s popustima i do 50 %. Planiramo svaki mjesec nuditi nove promocije i popuste na ponuđene programe. Više informacija se može pronaći i na web stranici studija: http://ufz-fit.hr

Goran Stjepanovic

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email