NEWS
LIDL – S posao

Turistička zajednica Grada Poreča osvojila nagradu na Zagreb Tourfilm Festivalu

NAGRADA ZAGREB FILM FESTIVAL 2017
20.09.2017. 08:34; Učitavanja: 305; Početna / Gospodarstvo / Turistička zajednica Grada Poreča osvojila nagradu na Zagreb Tourfilm Festivalu

Turistička zajednica Grada Poreča je bogatija za još jednu nagradu, i to upravo za film You Complete Us – City of Poreč koji je osvojio prvu nagradu u kategoriji „Najbolji hrvatski filmovi u trajanju do 3 minute“ na međunarodnom festivalu turističkog filma u Zagrebu.

Nagrađeni film je jedan od tri promotivna filma kojima se predstavlja naša destinacija: City of Poreč, Poreč – Cultural Events i Poreč – Sport u video produkciji Rose-art-a iz Kaštelira.

Na tragu koncepta vizualnog identiteta You Complete Us nastali su promotivni filmovi kojima se želi prikazati mozaik raznovrsnih doživljaja; kultura, umjetnost, more, zabava, gastronomija i događanja, te na kraju pozvati gosta na boravak. Jakim emocionalnim dosegom poručuje se gostu kako je upravo njegov dolazak kockica koja naš mozaik čini potpunim. Ti nas upotpunjuješ…

Zagreb Tourfilm Festival je održan od 13. do 15. rujna pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, Grada Zagreba, te u organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba i Balduči filma. Na svojem je šestom izdanju predstavljena produkcija filmova iz 76 zemalja svijeta.

Na svečanoj večeri i ceremoniji dodjele nagrada u hotelu Esplanade prisustvovala je delegacija Turističke zajednice Grada Poreča kojoj je uručena nagrada.

 

Turistička zajednica Grada Poreča

Print Friendly, PDF & Email