valfresco

Simon Sluga, porečki čuvar mreže vrlo dobar na debiju za reprezentaciju

12.06.2019. 10:03; Učitavanja: 258; Početna / Sport / Simon Sluga, porečki čuvar mreže vrlo dobar na debiju za reprezentaciju
sluga-simon

Jučer  je u reprezentativnom seniorskom dresu debitirao porečki vratar Simon Sluga. Čuvar Rijekine mreže dobio je prigodu u prijateljskom susretu protiv Tunisa, a nažalost, njegovi suigrači osigurali su mnoštvo prigoda da se iskaže.

Iako je Hrvatska poražena s 1:2, Sluga je veoma dobro branio cijeli susret, nijedan od golova ne ide „mu na dušu“, a u tri situacije branio je „zicere“ nakon što su se ispred njega „stvorili“ ofenzivci Tunisa. Sve u svemu, porečki vratar još je više pojačao svoju poziciju pred ljetni transferni rok.

Podsjetimo, Sluga je 26-godišnjak koji je iz porečkog Jadrana krenuo prema zagrebačkom Dinamu gdje je proveo dvije sezone nakon čega ga je Rijeka uzela pa posudila godinu dana Juventusu, a osim tih klubova, Sluga je kasnije branio golove Hellas Verone, kostrenskog Pomorca, zagrebačke Lokomotive i talijanske Spezie. Dosad ima 90 nastupa u HNL-u, a prema svemu sudeći, ovog ljeta trebao bi, ili u Dinamo, ili u inozemstvo.

Elvis Uravić, istrasport.eu

Print Friendly, PDF & Email
Propagana plexi