NEWS
Max 180920 S

Dunja Klarić, učiteljica engleskog jezika u Osnovnoj školi Poreč sudjelovala na Multilateralnom seminaru u Bugarskoj

osnovna-skola
foto: Milivoj Miojšek, Glas Istre
12.06.2019. 09:04; Učitavanja: 667; Početna / Kultura / Dunja Klarić, učiteljica engleskog jezika u Osnovnoj školi Poreč sudjelovala na Multilateralnom seminaru u Bugarskoj

Učiteljica engleskog jezika Dunja Klarić sudjelovala je na multilateralnom seminaru za odgojno-obrazovne djelatnike osnovnih i srednjih škola održanom u Sofiji od 16. do 18. svibnja 2019. godine.

eTwinning je jedna od aktivnosti programa Erasmus+ koja osim mogućnosti međunarodne suradnje s drugim školama na zajedničkim virtualnim projektima omogućuje i stručno usavršavanje poput ovog s ciljem uspostavljanja suradnje s europskim kolegama te planiranja i pokretanja međunarodnih projekata. Na aktivnosti je sudjelovalo 6 hrvatskih predstavnika od ukupno pedesetak sudionika iz Češke, Slovačke, Bugarske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Poljske i Hrvatske. Tijekom održanih predavanja i radionica imali smo priliku saznati kako najbolje iskoristiti mogućnosti eTwinninga i integrirati eTwinning projekte u nastavu, kako isplanirati i realizirati kvalitetan projekt te smo upoznali nove metode i načine rada i isprobali različite zanimljive i korisne Web alate primjenjive u nastavi i provedbi projekata.Iskustva sa seminara učiteljica će podijeliti sa svojim kolegicama i kolegama i ugraditi usvakodnevnu nastavu kroz aktivnosti koje razvijaju vještine komunikacije, suradnje i kreativnosti.

OŠ Poreč

Print Friendly, PDF & Email