NEWS

Počela s radom druga smjena Ljetnog kampa na Gradskom kupalištu

pripreme za jutarnje aktivnosti
09.07.2019. 18:14; Učitavanja: 186; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Počela s radom druga smjena Ljetnog kampa na Gradskom kupalištu

U ponedjeljak, 08. srpnja 2019. počela je s radom druga smjena gradskog Ljetnog kampa koji se odvija na Gradskom kupalištu. U sljedećih dva tjedna dječaci djevojčice predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta učit će plivati i usavršavati tehnike plivanja, vježbati sportove na vodi, sudjelovati u likovnim, plesnim, penjačkim i žonglerskim radionicama, isprobati razne sportove, igrati društvene igre, ići na razne organizirane izlete, te isprobati još mnogo zanimljivih stvari.

Druga smjena Ljetnog kampa, ujedno je najpopularnija , jer se odvija u punoj sezoni, a zahvaljujući Ljetnom kampu i njegovim sadržajima, djeca kvalitetno i sigurno provode slobodno vrijeme tijekom ljetnih praznika, na zadovoljstvo roditelja koji su tako mirniji na svojim radnim mjestima. Voditelji aktivnosti su stručne su osobe sa završenim edukacijama i licencama. Ove godine u Kampu će raditi kineziolozi, učitelji, profesori glazbe, likovnog odgoja, stranih jezika, odgojitelji djece predškolskog uzrasta i drugi.

Aktivnosti počinju tradicionalnim podizanjem zastave na Gradskom kupalištu, a ove godine kamp obilježava svoje 22. izdanje. Grad Poreč-Parenzo kamp sufinancira od samih početaka. Ovogodišnji Ljetni kamp obiluje brojnim programima, koje će sigurno razveseliti porečke mališane i njihove roditelje, a program će se održavati i u slučaju lošeg vremena u prostorima Centra za mlade Poreč.

 Iduća, treća smjena počinje 22. 07.2019.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email