Predstava „Maneštra od kazališta“ u Domu za starije i nemoćne Poreč

Predstava u Domu za starije i nemoćne Poreč2
09.07.2019. 18:16; Učitavanja: 150; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Predstava „Maneštra od kazališta“ u Domu za starije i nemoćne Poreč

Nedavno je u  Domu za starije i nemoćne osobe Poreč gostovala dramska skupina Kluba umirovljenika Galija Poreč s prvim dijelom svoje popularne predstave „Maneštra od kazališta“.

Pred brojnom publikom glumci amateri izveli su četiri scene, a drugi dio predstave slijedi najesen, krajem rujna, povodom dana starijih osoba.

Korisnici su s velikim zanimanjem pratili predstavu i velikim aplauzom ispratili izvođače. Svi su pohvalili izvedbu za koju su istaknuli da im je još draža jer obrađuje teme koje su njima bliske, a izvođači su starije osobe koje većinom i sami prepoznaju. Glumci u predstavi svi su redom domaća lica, Porečani i Porečanke okupljeni u projektu ”KUP 54+” kojim je formirana amaterska dramska skupina za starije od 54 godine s ciljem njihovog aktivnog uključenja u kulturnu i umjetničku scenu Poreča.

Ravnateljica Doma Tihana Mikulčić zahvalila se članovima dramske grupe Kluba umirovljenika Galija na sjajnoj izvedbi kojom su obradovali i iznenadili korisnike Doma, a porečkoj Udruzi umirovljenika Klubu Galija na vrijednoj donaciji – tv aparatu koji će biti postavljen u dnevnom boravku stambenog dijela i koji će zamijeniti stari tv aparat čiji je ekran bio znatno manji. Korisnici će tako imati bolji uvjete za gledanje svojih omiljenih tv serija, a posebno regionalnih tv programa.

 

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email