NEWS
valfresco

Održan je PRVI Max Gaming Day! Bio je ovo pravi praznik za sve ljubitelje video igrica

26052019_Max City_Max Gaming Day_Dolazak youtubera Bassija na event i brojni obozavatelji
27.05.2019. 14:46; Učitavanja: 158; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Održan je PRVI Max Gaming Day! Bio je ovo pravi praznik za sve ljubitelje video igrica

Održan je prvi Max Gaming Day u nedjelju, 26. svibnja 2019. godine u najvećem istarskom trgovačkom centru Max City.  To je bio pravi praznik za sve ljubitelje gaminga koji su se već od ranih jutarnjih sati počeli okupljati u trgovačkom centru. Došli su igrači iz cijele Istre i šire. Bilo je tu timova i igrača iz Labina, Pazina, Umaga, Poreča, Rovinja, Novigrada i drugih gradova Istre te su čak iz Rijeke potegnuli igrači ne bi li sudjelovali na ovom događaju. Samo u turnirima sudjelovalo je više od 400 igrača.

Moglo se prijaviti i igrati na FIFA turniru, zatim turnir u Fortnitu i Brawl Stars igricama. U ponudi je bio i Retro štand koji je nudio prigodne suvenire i predmete na likove iz igrica. Posjetitelji su uživali i na VR štandu gdje su igrali video igrice s virtualnim naočalama. Odaziv zaljubljenika u video igrice bio je jako velik. Za sudjelovanje se tražilo mjesto više no nije bilo moguće uslišiti želje svih željnih natjecanja. Žar tijekom igre i sjaj u očima bio je stalno prisutan kod svih igrača, čak i onih koji su samo pratitli događaj. Bio je ovo prvi ali ne i zadnji Max Gaming Day te će se nastojati zadovoljiti želja za sudjelovanjem još većeg broja natjecatelja. 

Vrhunac događaja se dogodio dolaskom poznatog istraskog i kvarnerskog youtubera i gamera Bassija. Njega prati više od 100.000 zaljubljenika u igrice i vrlo je poznati influencer. Bassi je bio gost u vremenu finala za Fortnite i dugo se družio s fanovima koji su čekali ne bi li dobili autogram ili se fotografirali s njihovim uzorom koji ih vodi kroz virtualni svijet igrica i animira na njegovom youtube kanalu. Bassi je nasmijano dočekao svakog fana i fotografirao se s više stotina djece i odraslih.   

Sudjelovanje na svim turnirima je bilo besplatno, a vrijedne nagrade osigurali su sponzori: Sport Vision, Caffe bar Yes, Watch Centar, Shooster, The Athlete’s foot, Skechers i Polleo Sport.

Zbog izuzetno veliko interesa, program se produljio izvan okvira planiranog vremena te je Max Gaming Day bio zasigurno dan za pamćenje.

Vaš Max City!

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email