NEWS

Valamar Riviera domaćin međunarodne studentske konferencije ‘Wave your Skills 2019“

Studenti u Valamaru2
27.05.2019. 13:37; Učitavanja: 112; Početna / Gospodarstvo / Valamar Riviera domaćin međunarodne studentske konferencije ‘Wave your Skills 2019“

Valamar u Poreču je od 22. do 27. svibnja bio domaćin međunarodnoj studentskoj konferenciji ‘Wave Your Skills 2019’. Radi se o konferenciji koju organizira MEF – fakultet za primijenjeni menadžment, ekonomiju i financije iz Beograda, a koja se bavi temama suvremenih profesionalnih izazova u menadžmentu, marketingu, odnosima s javnošću, financijama, kontrolingu, ljudskim potencijalima… Bila je to izvrsna prilika da sudionici prošire svoja znanja i uz renomirane poslovne stručnjake spoznaju i usvoje vještine suvremenog tržišnog okruženja.

Predavanja su, među ostalima, održali i direktori i voditelji odjela Valamar Riviere što je dodatan doprinos vrijednosti konferenciji. Predavanja su studentima bila iznimno zanimljiva te su se aktivno uključivali u raspravu.

Suradnja privredne i akademske zajednice od strateškog je značaja za razvoj visokokvalificiranih profesionalaca, a pogotovo kada je suradnja uspostavljena i van granica matične države. Upravo održana konferencija Wave Your Skills samo je jedan segment suradnje Valamara i MEF fakulteta te predstavlja pravi put ka društvenom razvoju čitave zajednice. U ime MEF fakulteta istaknuo bih da je posebno zadovoljstvo svih nas što su organizatori konferencije bili studenti i što su svojim menadžerskim vještinama pokazali da su ovakve manifestacije odličan primjer primjene teorijskog znanja. Posebnu zahvalu upućujem predavačima iz Valamara, koji su svojim dragocjenim iskustvom i stručnošću predočili sudionicima konferencije efektivne načine za korporativni prosperitet i uspješno poslovanje”, istaknuo je Pavle Brzaković, asistent i generalni menadžer na MEF-u.

U Istru je u sklopu konferencije stiglo više od 100 studenata koji su osim konferencije imali organizirane  dnevne i večernje zabave te izlete u Pulu, Rovinj i Motovun, čime su i zaokružili posjet Istri.

Valamar Riviera kontinuirano radi na suradnji sa domaćim i inozemnim školama, visokim učilištima i fakultetima te provodi razne projekte kojima je cilj promocija zanimanja i razvoja karijere u turizmu.

Valamar PR

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email