NEWS

Danas otvorenje sajma BOOKtižin i predstavljanje knjige “Hoćemo li sutra u kino?”

hocemo li sutra u kino
24.04.2019. 10:06; Učitavanja: 77; Početna / Obavijesti / Danas otvorenje sajma BOOKtižin i predstavljanje knjige “Hoćemo li sutra u kino?”

Drugoga dana BOOKtige, u srijedu 24. travnja u 10 sati bit će otvoren sajam BOOKtižin, jedinstven i poseban i željno očekivan među zaljubljenicima u čitanje. Među brojnom građom, a uz bogatu ponudu gostujućih, renomiranih antikvarijata, zasigurno ćete pronaći nešto za sebe, a donirane knjige prodaju se po simboličnoj cijeni od 10 kuna. Prihodi od prodaje knjiga bit će utrošeni na novi koncept prostorne signalizacije u našoj knjižnici koja će korisnicima omogućiti brže i učinkovitije pretraživanje knjižničnog fonda. Sajam je otvoren do 19 sati.

Što nam čitanje donosi? Zašto je dobro čitati? Skrivaju li se u knjigama odgovori na sva naša pitanja? Što za nas znače knjižnice, ti mali svjetovi puni novih spoznaja i ideja? Saznat ćemo to na prvoj po redu radionici za djecu „Čitamo u paviljonu: Mama Mu u knjižnici“. Radionice, po uzoru na one iz ciklusa „Petkom u pet“, održat će se u parku Matije Gupca u 17 sati. Svoj dolazak potrebno je najaviti najkasnije do srijede u 10 sati na broj telefona 434-196.

Večer je rezervirana za Borivoja Radakovića, pisca koji uspješno pomiče i tematske i jezične granice unutar hrvatske književnosti. Predstavit će nam svoj najnoviji roman „Hoćemo li sutra u kino?“, suvereno štivo, kratko i jednostavno, u kojemu progovara o problematici ljubavnog odnosa, o seksualnosti bez tabua, o ljubomori u intimnim svjetovima svojih junaka.

 

Svi ste dobrodošli!

Gradska knjižnica Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Advent 2019 S
Galerija S