NEWS

ZAVRŠNO DRUŽENJE U KOŠARKAŠKOM KLUBU POREČ I NAJAVA NOVE SEZONE – UPIŠI SE NA KOŠARKU! PRIDRUŽI SE EKIPI!

355435552_750626513737064_7014182750816772287_n
Foto by: Manuel Paljuh
20.06.2023. 14:21; ; Početna / Sport i rekreacija / ZAVRŠNO DRUŽENJE U KOŠARKAŠKOM KLUBU POREČ I NAJAVA NOVE SEZONE – UPIŠI SE NA KOŠARKU! PRIDRUŽI SE EKIPI!
Protekle subote, 17.6.2023., na vanjskom košarkaškom terenu V. Jože, Košarkaški klub Poreč održao je već tradicionalno druženje članova Kluba, bivših i sadašnjih igrača, roditelja, Uprave i prijatelja Kluba, povodom kraja natjecateljske Sezone.
 
Bila je to prigoda da se igračima podjele Priznanja za trud i rad, a donatorima Zahvalnica, da se druženjem uz ‘iće i piće’, glazbu i košarku, zaokruži još jedna sezona, koja je po broju članova i ekipa, broju odigranih turnira, prijateljskih utakmica, putovanja, po ulaganju u razvoj stručnog kadra i opreme, te po ostvarenim rezultatima, nadišla proteklih par godina, a nova Uprava Kluba, sačinjena od starih i novih članova, izabrana u travnju 2023. godine u četverogodišnjem mandatu, već je krenula s planovima za novu sezonu.
 
U protekloj smo natjecateljskoj godini 2022./23. u suradnji sa Sportskom zajednicom Grada Poreča, školovali 2 nova trenera s područja Poreštine, radili na promociji Kluba i povećali smo broj najmlađih članova Kluba, te, s ekipom dječaka, predkadeta i seniora, odradili kvalitetnu sezonu.
 
Ekipa Minibasketa osvojila je 3. mjesto u Županiji, među 12 ekipa; mlada ekipa dječaka 9. mjesto od 12 ekipa, ekipa predkadeta, 7. od 11 ekipa u Županiji, a seniorska ekipa u A2 ligi Zapad, 9. od 10. mjesta, u svojoj 1. sezoni nakon 10 godina. Veseli činjenica što imamo planove u novu sezonu ući sa čak 2 ekipe minibasketa i što ćemo na sezonu imati još iskusniju ekipu dječaka te predkadeta, a i širimo se ponovno na kadetski uzrast. Rad s mlađim selekcijama je jako bitan u svakom klubu, a pogotovo u manjem kao što je KK Poreč i tu smo stekli kontinuitet, a uz mladu ekipu i podršku starijih igrača, planiramo razvijati seniorsku ekipu.
 
U ljetnom periodu održat ćemo treninge do sredine 7. mjeseca te već 2. sezonu odraditi Ljetni kamp u suradnji s KK Petrinja u Lanterni. Također, održat ćemo prezentaciju Košarke u Ljetnom kampu DND-a, a s novom sezonom i pripremama u Klubu započinjemo nakon ljetne pauze, 16.8. U idućim sezonama u Planu je pojačati aktivnosti na popularizaciji i kvaliteti košarke, te jačanju stručnog kadra.
 
Zahvaljujemo svim sponzorima i donatorima i posebno hvala roditeljima i navijačima koji su nas podržali ove godine. Košarkaški klub Poreč ima dugu tradiciju i kontinuitet od 1976. godine, te nam se kroz par godina bliži 50.-ta obljetnica Kluba, koju planiramo posebno obilježiti.
 
Foto by: Manuel Paljuh
 
Za sve upite o radu Kluba i o upisima, možete se obratiti na broj: 0911776137
 
 
KK Poreč
 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email