NEWS

Valamar kroz humanitarni program „Tisuću dana na Jadranskom moru“ već 11 godina donira ljetovanja potrebitoj djeci

Valamar Amicor Green Resort
26.06.2024. 22:19; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Valamar kroz humanitarni program „Tisuću dana na Jadranskom moru“ već 11 godina donira ljetovanja potrebitoj djeci

Valamar je i ove godine nastavio sa svojim dugogodišnjim humanitarnim programom „Tisuću dana na Jadranskom moru“ kojim omogućava ljetovanje za djecu bez roditeljske skrbi, iz obitelji slabijeg imovinskog stanja te djecu s posebnim potrebama i zdravstvenim poteškoćama. U proteklih 11 godina, Valamar je u okviru ove inicijative donirao ljetovanje za više od 4.200 potrebite djece iz svih krajeva Hrvatske.

Valamar u okviru ovog humanitarnog programa surađuje s nizom udruga, škola i institucija usmjerenih pomoći djeci, a jedna od njih je i Zaklada Hrvatska za djecu, putem koje je ove godine omogućeno ljetovanje i za obitelji s djecom s posebnim potrebama.

„Valamar je u okviru svojeg programa „Tisuću dana na Jadranu“ i ove godine osigurao podršku projektu naše Zaklade pod imenom „I ja putujem“, usmjerenom obiteljima s djecom u potrebi.  Posebno želimo istaknuti susretljivost Valamarovog tima koji je osigurao sve potrebne uvjete za ugodan boravak, osobito za djecu u invalidskim kolicima. Kada se tome dodaju atraktivne lokacije poput Hvara i Makarske, gdje su ljetovanja omogućena, djeci i nijhovim obiteljima će ostati trajne prekrasne uspomene s ljetovanja, na čemu smo izrazito zahvalni“, izjavila je Ozrenka Čolić, suradnica za projekte i potpore u Zakladi “Hrvatska za djecu”.

Zaklada „Hrvatska za djecu” brine o socijalno ugroženoj, nadarenoj i udomljenoj djeci, zatim djeci s poteškoćama u razvoju, kao i mladima koji su izašli iz sustava socijalne skrbi. Valamar je Zakladu i njihov projekt „I ja putujem“ uključio u svoj program „Tisuću dana na Jadranskom moru“, omogućujući ljetovanje za potrebitu djecu i članove njihovih obitelji.

U okviru društveno odgovornog poslovanja, Valamar poseban naglasak stavlja na brigu o djeci i mladima, surađujući sa školama i dječjim vrtićima, podržavajući projekte sportskih klubova i udruženja za djecu i mlade te brojne inicijative usmjerene na dobrobit zajednice u destinacijama u kojima posluje.

 

Print Friendly, PDF & Email