NEWS

Valamar donirao 160 vizira nastavnom osoblju porečkih osnovnih škola

Hotel Valamar Diamant
09.09.2020. 14:00; ; Početna / Gospodarstvo / Valamar donirao 160 vizira nastavnom osoblju porečkih osnovnih škola

Valamar Riviera donirala je 160 vizira porečkim osnovnim školama koje će koristiti učitelji i asistenti u nastavi u svom svakodnevnom radu. Ova donacija osigurana je u cilju što sigurnijeg i lakšeg provođenja nastave, pritom poštujući upute Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Ravnatelji porečkih osnovnih škola iskazali su potrebu za dobivanjem prozirnih vizira koji pokrivaju samo pola lica. Kroz vizire se, napominju ravnatelji, vide usta i lakše razumijeva govor i mimika lica što je posebno važno za učenike pri praćenju nastave, a osim toga su viziri ugodniji za nošenje i omogućavaju lakši govor. Viziri su namijenjeni prvenstveno učiteljima i asistentima u nastavi, a podijeljeni su prije prvog dana škole“, istaknula je Vesna Kordić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti u Gradu Poreču-Parenzo.

“Drago mi je što smo mogli pomoći donacijom zaštitnih vizira porečkim osnovnim školama u vremenu kada je sigurnost na prvom mjestu. Svim školama, kao i učenicima i njihovim roditeljima želimo što uspješniju školsku godinu i puno zdravlja”, istaknuo Andrea Štifanić, direktor sektora upravljanja imovinom i općih poslova u Valamar Rivieri.

Grad Poreč-Parenzo i Valamar Riviera ovog su ljeta podržali i rad Društva Naša djeca Poreč, odnosno dva najpoznatija porečka ljetna programa za djecu – Ljetni kamp Grada Poreča i Zabavnu ljetnu bazu Društva Naša djeca u kojima je ovoga ljeta sudjelovalo više od 500 djece zajedno sa stručnim voditeljima.

Uključenost Valamar Riviere u lokalnu zajednicu dio je društveno odgovornog poslovanja kompanije.

Valamar PR

Print Friendly, PDF & Email