NEWS

Uspješan međunarodni turnir u Kopru za najmlađe košarkaše KK Poreč

441883148_993237932809253_7510129009077899919_n
27.05.2024. 10:25; ; Početna / Sport i rekreacija / Uspješan međunarodni turnir u Kopru za najmlađe košarkaše KK Poreč
Protekla su 2 dana u lijepom košarkaškom natjecanju u Kopru i stjecanju novih košarkaških iskustava za naše najmlađe. Među 12 ekipa na međunarodnom turniru, naša je ekipa KK Poreč osvojila uspješno 4. mjesto.
 
U subotu, 25.5., naša je ekipa pobijedila 2 utakmice (jednu od koparskih ekipa te ekipu Bor iz Trsta) i tako se plasirala u polufinale turnira. Na turniru su neki igrači po prvi puta nastupili na nekom natjecanju, a ostali su ‘mali košarkaši’ pokazali umijeće kolektivne igre i borbenosti, te su se uz igru i lijepo družili.
 
Nedjelja, 26.5. donijela je nešto napetije utakmice u borbi za ‘vrh natjecanja’, te su naši igrači u tijesnoj borbi izgubili finale s jednom od ekipa iz Kopra, a potom je i umor malo prevladao, te im je odmah u idućoj utakmici po rasporedu za 3. mjesto, pobjedu odnio FSV iz Rijeke. Čestitke ekipi FSV.
 
Sve utakmice su se igrale na centralnom velikom terenu, svaka je četvrtina trajala 10 minuta, tako da je našim igračima to bilo još jedno novo iskustvo, a i trener je imao na raspolaganju 14 igrača koji su svi dobili mogućnost igre, te su naši igrači zaigrali i u nekoj ‘novoj postavi’.
 
Za ekipu KK Poreč su nastupili:
Ivan Benković, Raul Glavić Lakić, Argento Lucaj, Petar Hrvatin, Tim Isović, Erik Keler, Samuel Kmet, Gregor Papić, Tin Poropat, David Prebeg, Rocco Radić, Mate Sambriš, Mauricio Tomičić, Alek Vojinović.
Trener: Marko Dojkić
 
Lijepo je bilo vidjeti njihov napredak u igri, borbenost, a uz još malo preciznosti i koncentracije igra i rezultati će biti sve bolji.
 
Turnir u Kopru je popratio i veći broj roditelja KK Poreč koji su navijanjem podržali ekipu, te se i međusobno podružili.
 
Zahvaljujemo organizatoru BC Koper na pozivu i čestitke za lijepo organizirani turnir ‘Capris Cup’.
 
KK Poreč
 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email