NEWS

Uređenje igrališta na Materadi privodi se kraju, pomaže i DND Poreč

oslikavanje (1)
22.02.2022. 18:08; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Uređenje igrališta na Materadi privodi se kraju, pomaže i DND Poreč

Investicija Grada Poreča-Parenzo – uređenje igrališta i plaže na Materadi privodi se kraju, a kako bi sve bilo spremno za otvorenje ovoga vikenda, pobrinule su se vrijedne ruke djece iz Društva „Naša djeca“ Poreč, zajedno s volonterima Kristinom i Edijem te tajnicom Gabrielom Močibob i učiteljicom likovne umjetnosti Martinom Dželalijom Jakominić.

U dogovoru s Gradom, bijele fasade na postavljenom modularnom objektu postale su platno za mlade kreativce iz likovnog laboratorija, koji su ih oslikali motivima iz prirode. Svojim su doprinosom dodatno uljepšali ovu, već sada, vrlom popularnu plažu među Porečanima, koja će s novim sadržajima dodatno biti orijentirana djeci i obiteljima. Paralelno s oslikavanjem, Grad trenutno sadi dodatna stabla te uređuje okoliš, nakon što su igrala i ostala oprema poput klupa, koševa, jedra za hlad, sanitarnog čvora i podloga već postavljene.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna